• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs/informer.rs

27.07.2019

10:49 >> 10:50

SUZANA IZ LESKOVCA SMISLILA BIZARAN BIZNIS:  Preživljavam tako što prodajem svoje gaćice POHOTNIM MUŠKARCIMA!

Ljubav

SUZANA IZ LESKOVCA SMISLILA BIZARAN BIZNIS: Preživljavam tako što prodajem svoje gaćice POHOTNIM MUŠKARCIMA!

Podeli vest

Studenti se na razne načine snalaze i dovijaju kako bi taj period života što lakše prebrodili. Kako troškovi života rastu, mnogi uporedo sa učenjem pronalaze posao, a neki se, posebno atraktivne devojke, okreću pružanju seksualnih usluga ili prodajom iskorišćenog donjeg veša

Ovo je priča o Suzani, 21-godišnjoj devojici iz Leskovca, koja je, da bi platila kiriju i imala novca za koliko-toliko normalan život, odlučila da na internetu prodaje svoje gaćice.

Ovim poslom počela je da se bavi pre šest meseci i za to vreme dobila je pet stalnih klijenata, koji preko interneta naručuju njene iskorišćenje gaćice. Svake nedelje proda pet komada, cene se kreću od 20 do 50 evra, u zavisnosti od zahteva kupaca, a najskuplje je prodala za 65 evra. Klijenti su razni, od 18-godišnjih momaka, preko sredovečnih ljudi, do tridesetogodišnjih devojaka, koje su same.

– Dobijam specifične zahteve. Traže mi da treniram u njima, masturbiram ili čak uriniram. Najčešće su to gaćice u kojima se samozadvoljavam. Ponekad traže da ih uslikam kao dokaz – otkrila je Suzana.

Shutterstock

Da radi u inostranstvu, ova Nišlijka zarađivala bi mnogo više. Na onlajn prodavnici “Sofija Grej”, jedna devojka je za gaće, koje su nošene tri nedelje dobila 5.000 evra.

Suzana nikada nije nosila gaćice duže od nedelju dana. Ona misli da bi se to negativno odrazilo na njeno zdravlje.

– Neprijatno se osećam kada dobijem ekstremne zahteve. Nekoliko sam morala da odbijem. Sviđa mi se ideja da je moj veš tražen, to me čini da se osećam snažno.

Ginekolog Alisa Dvek upozorila je “Kosmopolitan” da postoje izvesni rizici ukoliko ne menjate donji veš tri nedelje, jer je povećana opasnost od infekcije i bakterija.

(FOTO) SPAVALA JE SA 10.000 MUŠKARACA! Saznajte šta je LOJALNO MLITAVO DERIŠTE!

– Postoje klijenti koji su veoma iskusni i mogu odmah da primete lažan proizvod. Nikada nisam nameravala da to uradim, u ostalom, veš nosim svakako. Sa klijentima želim da zadržim profesionalan odnos. Ne bih rekla da smo prijatelji, ali povremeno porazgovaramo. Pričamo o životu, vremenu, ali ništa lično – rekla je Suzana.

Prema njenim rečima, sve dok zarađuje novac, ne planira da napusti ovaj posao i nakon završetka studija.

– Niko ne zna da prodajem prljav veš. Ne stidim se ovog posla, plašim se ako kažem nekome, da će brzo biti rašireno. To bi moglo da ugrozi moju buduću karijeru.

MUŠKARCI OTKRILI 10 najboljih stvari koje im devojke rade u krevetu

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lala iz Banata

pre 6 godina

А јел* купује неко... "Усране гаће" ....?! Имам на лагеру, па се мислим... да малко* "проширимо" - бизнис....!?

bivši_doktor

pre 4 godine

Svet se potpuno izopačio, ne bi me uopšte iznenadilo da ti se uskoro jave prvi kupci...

xaxaxaxa

pre 6 godina

Ispovest Suzane iz Leskovca, da radi u inostranstvu ova Nišlijka zaradjivala bi mnogo vise... hahahahahahaha n

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se zapravo desilo sa Dankom Ilić? Advokat Simić: ima mnogo detalja koji izazivaju sumnju!
Live TV

Šta se zapravo desilo sa Dankom Ilić? Advokat Simić: ima mnogo detalja koji izazivaju sumnju!

Od kako se od utorka popodne pojavila informacija da je devojčica Danka Ilić (2) nestala u naselju Banjsko polje kod Bora, cela Srbija se pita samo jedno: gde je moglo da nestane dete koje je, kako se do sada zna, u presudnom trenutku bilo sa majkom, ima nepune dve godine i od koga nema traga na mestu i u okolini nestanka. Tokom 30 sati potrage, u javnost su stizale nove informacije o okolnostima nestanka devojčice, a mi vam donosimo ključne momente drame koju od sinoć prati cela Srbija i čijem se pozitivnom ishodu svi nadaju. Na ovu tremu u "Info jutru" govorili su Ivan Simić, advokat, Nenad Periš, otac stradalog Mateja Periša i Jugoslava Zajić, psihoterapeut.

28.03.2024

09:39

Treći dan potrage za Dankom Ilić! Policija traži iglu u plastu sena!
Live TV

Treći dan potrage za Dankom Ilić! Policija traži iglu u plastu sena!

Pripadnici Ministarstva unutrsanjih poslova nakon 27 sati deetaljne pretrage terena u potrazi za Dankom Ilic, obustavili su dalju pretragu s obzirom na to da svi dosadasnji pezultati ukazuju da se devojcica ne nalazi na ovom podrucju. Policija nastavlja inzenzivan operativan rad, a istraga je usmerena u drugom smeru. Na ovu temu u "Info jutru" govorili su Blažo Marković, bivši predsednik sindikata MUP-a i Mihajlo Janjic iz Centra za drustvenu stabilnost.

28.03.2024

08:58

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija