• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Cosmopolitan.rs/Informer.rs

06.08.2017

16:05

SUDBINSKI POVEZANI: Ovih 6 parova niko ne može da razdvoji!

Ljubav

SUDBINSKI POVEZANI: Ovih 6 parova niko ne može da razdvoji!

Podeli vest

Niko ne može ništa njihovoj ljubavi, jer ih veže sudbina i velika strast!

Sledećih šest parova, kosmički su povezani i ništa ne može da utiče na njihov romantični odnos.

Jarac i Bik

Postoji razlog zbog kojeg astrolozi navode da između Jarca i Raka postoji najveća moguća hemija: oni poseduju beskrajnu količinu ljubavi u sebi. Ovi znakovi ne mogu da se zasite svog partnera, što ih čini savršenim za dugu vezu. Jedino srodne duše mogu da ostvare ovakav odnos i neguju ga tokom godina. Zbog poštovanja koje poseduju jedno prema drugom, poželećete da i vaša veza bude nalik njihovoj.

Vaga i Blizanci

Sem što će jedno drugome biti partneri, ova dva znaka ostvariće jaku prijateljsku vezu. Inteligencija, ali i mentalna stimulacija je ono što je njima najprivlačnije kod partnera, te će se lako prepoznati i započeti vezu. Harmonični odnosi u ljubavi su nešto do čega im je veoma stalo, te će svaku nesuglasicu lako i sa razumevanjem rešiti.

Lav i Strelac

Ovo je jedan od parova na koje želite da se ugledate. Njihova strast prema životu, ljubavi i jedno prema drugom jednostavno je zarazna! Na sve načine pokušaće na ispune svoje ciljeve, ali će isto tako ohrabriti i partnera da krene u pohod za svojim snovima i željama. U njihovom društvu nikada vam neće biti dosadno!

Public

Ribe i Škorpije

Pripadnici ovih horoskopskih znakova imaju konekciju koja je skoro telepatska. Sem intelektualnog, Ribe i Škorpije, povezuju se i na duhovnom nivou, te svaki slobodan trenutak koriste kako bi svojim partnerima stvorili osećaj zadovoljstva. Strast je takođe jedna od stvari koja ih odlikuje, te u njihovoj vezi seks i romantika nikada nisu u manjku.

Ovan i Vodolija

Veze ova dva znaka puna su uzbuđenja. Njihov avanturistički duh ne dopušta im da miruju, kako u životu, tako ni u spavaćoj sobi. Isprobavanje novih stvari za njih je jedna od najzanimljivih aktivnosti, a ukoliko to rade kao tim, budite sigurni da zabavi nema kraja. Dok mnogi parovi upadaju u rutinu tokom veze, Ovnu i Vodoliji dosada ne postoji u rečniku.

Devica i Bik

Pripadnici zemljanih znakova se u potpunosti razumeju. Kako su i Device i Bikovi vrlo jednostavni za saradnju, njihove ljubavne veze veoma su staložene, prizemne, ali ispunjene dubokom partnerskom konekcijom. Ova dva znaka poznata su po svojoj iskrenosti, te im je lako da ostvare vezu i zadobiju poverenje partnera. Slične karakteristike, ali i životne vrednosti pomažu im da izgrade potpuno razumevanje jedno za drugo.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje
Društvo

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje

U Srbiji se nikada nije gradilo kao u poslednjih deset godina, a kapitalni projekti koje sprovodimo u gotovo svakom mestu dali su šansu za ubrzan razvoj zemlje,dolazak novih investicija i otvaranje radnih mesta ne samo u najvećim gradovima, izjavio je ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić i dodao da je to novo lice uspešne i razvijene Srbije.

25.04.2024

14:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija