• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: b92.net informer.rs

10.03.2018

12:41

ISPALA! Ovi znaci će vas ostaviti čim se pojavi neko BOLJI!

Ljubav

ISPALA! Ovi znaci će vas ostaviti čim se pojavi neko BOLJI!

Podeli vest

Iako se za njih ne može reći da su skloni aferama i švrljanju sa strane, sledeći horoskopski znaci će vas bez razmišljanja ostaviti čim upoznaju osobu koja im se učini boljom od vas

Ovan 

Ovan ima jasne kriterijume u životu, a posebno kada je reč o izboru partnera. Ako uspete da ga zavedete i probudite u njemu interesovanje, ovaj znak pokazuje svoju strast. U trenutku kada entuzijazam nestaje, pripadnici ovog znaka će potražiti nekoga ko će ih ispunjavati, ali i zadovoljiti njihov ego. 
Blizanci 


Blizanci često u životu ne znaju šta žele, te su skloni menjanju svojih želja i misli. A to se odnosi i na veze, u kojima će se lako povući i pokazati nezainteresovanost. 

Devica 


Device su perfekcioniste i traže maksimum iz odnosa sa partnerom. U slučaju da shvate da su njihov partner ili veza postali previše dosadni, one će otići i potražiti nekog novog. 
Škorpija 


Strastvene Škorpije nemaju problem sa pokazivanjem svojih emocija, a često pri naletu osećanja ulaze u dublje odnose. U trenutku kada bolje upoznaju osobu pored sebe, često dolazi do razilaženja, a upravo neka druga osoba iz njihovog okruženja može da ih podstakne na to.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plejofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija