• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs

21.04.2018

15:40

TABU TEMA: Da li muškarci uopšte osećaju da NISU SVE VAGINE ISTE?!

Ljubav

TABU TEMA: Da li muškarci uopšte osećaju da NISU SVE VAGINE ISTE?!

Podeli vest

Priča o tome da li je veličina penisa važna stara je skoro kao i svet, a šta je sa istim pitanjem vezanim za vaginu?

Iako su žene anatomski obdarene istim organima tamo dole, ipak je svaka žena posebna na svoj način, a sada nam muškarci otkrivaju ima li razlike u vaginama i razlikuju li se one tokom seksa.

OVA VELIČINA PENISA JE IDEALNA! Tako barem kažu žene i to jednoglasno!

Na Redditu je pokrenuta debata na temu vagina i to kakve sve vagine postoje, osećaju li muškarci razliku i kako se koja ponaša tokom seksa. Ugođaj koji muškarac ima tokom seksa ipak se razlikuje od žene do žene.

- Neke su tvrđe, neke vlažnije, čine se dublje ili uže. Neke su jednostavno bolje, udobnije i lakše je raditi sa njima - objasnio je Adam (26).

Pixabay


Izgleda da kako žene nailaze na različite penise koji su veći, manji, deblji ili tanji, tako i muškarci osećaju vaginu svoje partnerke kao nešto novo i drugačije.

- Naravno da ima razlike i to u širini, vlažnosti i slično. Mada, milsim da vlažnost nema baš veze sa fizionomijom vagine - napisao je Tom (26).

Brajan i Dejvid (33) otkrili su da postoji razlika i u temperaturi jer su neke vagine toplije od drugih, dok se neke ohlade tokom orgazma.

MISLITE DA JE VELIČINA BITNA? Evo šta kažu muškarci o svojoj opsesiji grudima!

Ovi momci su otkrili da postoje i neke razlike koje mogu da se osete samo tokom penetracije prstima, ali ne i tokom penetracije penisom. Osetljivost penisa opada posle 25. godine života, ali urolog Tobajas Koler tvrdi da se na to muškarci retko kad žale jer to i nije nešto što im u seksu ugrožava zadovoljstvo. Izgleda da penis i nije toliko osetljiv na nabore vagine, njenu teksturu i oblik.

Ono što ipak svaki muškarac oseća je vlažnost i stisak.

- Čvrstina vagine je veoma važna i to je jedna od retkih stvari koju ne menja ni upotreba kondoma - napisao je Brajan.

Shutterstock


Pol (25) ukazao je na to da penisom može da oseti i koščatost vagine jer su neke tvrđe, najčešće vagine mršavih devojaka, zbog čega je udobnije imati seks sa devojkama koje nose 40 i veći konfekcijski broj.

OVO JE PRAVI RAZLOG: Evo zašto muškarci mrze kondome...

Metro piše da muškarci ipak primećuju sveukupnu sliku tokom seksa osim same vagine. Struktura im nije toliko bitna koliko opšte zadovoljstvo i ugođaj, piše index.hr. Priznali su ipak da i zatvorenih očiju mogu da kažu da li je reč o njihovoj devojci upravo zbog svih ovih činioca.

Zaključak je da je seks sa svakom novom osobom drugačiji, da je svako od nas različito anatomski građen i da univerzalni model za penise i vagine jednostavno ne postoji.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Srbin

pre 5 godina

Nema dve iste, ali sve su fantasticne! Sve orhideja do orhideje. Ne razumem zlotvore koji dizu ruku na ova bozanstvena stvorenja.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija