• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: b92.net informer.rs

04.06.2018

15:04

KAD JE SLAĐE: Ova tri znaka uvek biraju "piletinu"!

Ljubav

KAD JE SLAĐE: Ova tri znaka uvek biraju "piletinu"!

Podeli vest

Stariji im ne prijaju jer pored njih izgledaju nezeralo i manje se zabavljaju. Za pripadnice ova tri znaka mlađe je, uvek slađe

Ovan 

Ovnovi su vrlo impulsivne naravi, zato žene Ovnovi često biraju mlađe muškarce jer starijima deluju nezrelo i previše zaigrano. 
Bik 

Žene Bikovi imaju urođenu potrebu da nekoga zaštite, zato ih često privlače mlađi muškarci. U vezi žele nekoga ko će im se diviti i ko će računati na njihovu podršku, pa mlađi muškarci postaju idealan izbor. 

Rak 

Žene u znaku Raka su najsklonije biranju mlađih muškaraca za vezu. Njihova urođena potreba da se brinu o nekome ih čini idealnim partnerkama nekom mlađem ko je to spreman i da prihvati. Nažalost, ponekad znaju da preteraju pa počnu da se ponašaju kao majke, umesto kao devojke.



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija