• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Ljubav & zdravlje

06.08.2018

17:43

LJUBAVNI ASTRO: Ko je rođen za vrelu letnju avanturu?

Ljubav

LJUBAVNI ASTRO: Ko je rođen za vrelu letnju avanturu?

Podeli vest

Oni žive za letnje romanse i ne očekuju od vas ništa više od toga, a s njima ćete se definitivno i najbolje zabaviti. Proverite da li ste možda baš vi upravo jedan od njih, ako ne, otkrijte u kojem bi znaku trebalo da tražite partnera za ovo leto

Strelac

Strelčevi su poznati avanturisti u svim poljima, pa tako i u ljubavnom. Slobodni, pozitivni i spremni gotovo na sve; s osobama u ovom znaku sigurno ćete se odlično zabaviti, a mogli biste da osetite i leptiriće u stomaku. Ali kada se vaša letnja avantura sa Strelcem završi, on će vas pustiti i krenuti dalje u nove avanture.

Ovan

Ovnovi ništa ne shvataju preozbiljno, što ih čini idealnim partnerom za letnju romansu. Osim toga, osobe rođene u ovom znaku učiniće vam leto puno zabavnijim jer će vas terati da isprobate nove stvari, te da se i vi malo, baš poput njih, opustite i ne razmišljate o budućnosti. Stoga, ako sanjate o savršenoj letnjoj avanturi koja će skrenuti vaše misli sa svakodnevice, Ovan je idealan horoskopski znak za to.

Vodolija

Želite li avanturu s osobom koja vam može postati i odličan prijatelj, potražite neku Vodoliju. Oni vole da upoznaju nove ljude, slušaju njihove priče, ali i neopterećeno uživaju u letnjim romansama. Sa osobom rođenom u ovom znaku možete da doživite strastveno veče, a već sutradan ujutro zajedno da sedite na kafi i pričate kao da se ništa nije dogodilo. A ako se slučajno zaljubite u nju, tek biste onda mogli da ostanete razočarani, jer se Vodolije teško upuštaju u ozbiljnije veze.

Blizanci

Blizanci su prirodni zavodnici i ne vole da provode leto u ozbiljnim vezama. Zabava im je na prvom mestu, pa vam s njima sigurno neće biti dosadno, a s obzirom na to da su po prirodi i jako fleksibilni, s njima ćete sve moći lako da se dogovorite te vam neće kvariti planove, nego će vam se pridružiti. Nakon leta će vas brzo zaboraviti, a to i jeste ono što tražite, zar ne?




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Advokat Dragijevića zatečen odlukom o svojoj smeni: Ne znam zašto, ali znam ko će da me zameni!
preokret

Advokat Dragijevića zatečen odlukom o svojoj smeni: Ne znam zašto, ali znam ko će da me zameni!

Kao grom iz vedra neba odjeknula je vest da advokat , Nebojša Živanović, po želji Radoslava Dragijevića oca osumnjičenog za teško ubistvo male Danke Ilić, Dejana Dragijevića više nije pravni zastupnik njega i njegove supruge Svetlane koja je dobila status zastićenog svedoka. Živanović koji je zastupao Dragijeviće pri davanju iskaza o slučaju ubistva dvogodišnje devojčice , pred tužiocem VJT u Zajecaru.

25.04.2024

11:40

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija