• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Mondo.rs/Informer.rs

28.09.2018

18:29

KAKO DA NE DOSADITE JEDNO DRUGOM… Čak ni posle mnogo, mnogo godina!

Ljubav

KAKO DA NE DOSADITE JEDNO DRUGOM… Čak ni posle mnogo, mnogo godina!

Podeli vest

Strast u vezi ponekad kao da izbledi, nakon "dugog staža", ali nemojte da dižete ruke jedno od drugog. Mnogo je načina da rasplamsate varnice

Ako već neko vreme niste vodili ljubav, nemojte da se durite jedno na drugo, nemojte da gunđate i svađate se zbog sitnica. Potrudite se, uložite mali napor, i budite nežni jedno prema drugom.

Prisetite se zašto ste se pre toliko godina zaljubili jedno u drugo. Ono što vas je privuklo tada nije nestalo, samo je možda potisnuto u drugi plan jer svakodnevica uzima danak.

Imajte u vidu da su vam se možda i interesovanja promenila, da možda ono što je osobu koju volite uzbuđivalo pre nekoliko godina danas možda više "ne radi". Ali nemojte panično da tražite savete na forumima niti da kupujete knjige na ovu temu, samo ćete podići tenziju.

Počnite o sebi i partneru da razmišljate kao o individuama, ne kao o paru. Nemojte o osobi koju volite razmišljati kao o svojoj "drugoj polovini". Zaljubili ste se u interesantnu, duhovitu, privlačnu osobu, ne u "polovinu osobe".

Ali, nemojte se skoncentrisati samo na partnera. Posvetite i sebi pažnju koju zaslužujete. Vežbajte, hranite se zdravo, ne da biste bili zgodni, već da biste se dobro osećali. Radite stvari u kojima uživate, nosite odeću koja vam se dopada, negujte se. Ukratko, volite sebe.

Neka vaša spavaća soba bude samo vaša, zabranite pristup deci, kućnim ljubimcima, nemojte odgovarati na mejlove ili gledati serije iz kreveta. Neka krevet bude "vaše mesto", kao kad ste se tek zaljubili…

I razgovarajte. Upoznajte se ponovo. I zaljubićete se, ponovo, jedno u drugo.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija