• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: menshealth.com

24.10.2018

10:25

PET BIZARNIH STVARI na koje žene padaju, a muškarci LUDE OD NJIH!

Ljubav

PET BIZARNIH STVARI na koje žene padaju, a muškarci LUDE OD NJIH!

Podeli vest

Ako ste mislili da vam treba nova garderoba, veštački zubi, sočiva, tupe da biste bili privlačni ženama prevarili ste se, jer one padaju i na neke stvari koje mnogi danas smatraju nedostacima

Izgleda da je definicija savršenstva precenjena, bar po svedočenju žena na Redditu. Ponekad je najveća privlačnost upravo u najneobičnijim stvarima na koje mnogi ukazuju kao na nedostatke.

Ovo su samo neki od “nedostataka” koji mogu da oduševe žene i kojih ne trebate nikako da se stidite već ih iskoristite kao prednost.

Podočnjaci

Izgleda da ovaj nepoželjni dodatak očima žene izuzetno privlači i nije uvek loša stvar. Neke od korisnica ove mreže ukazale su na to da ih upravo podočnjaci mnogo privlače. Jedna je čak prokomentarisala da je oduševljavaju muškarci koji izgledaju kao likovi Tima Bartona.

ONO PRAVO: Tri znaka da ste prosto SAVRŠENI jedno za drugo!

Ćelavost

Ako ste izgubili veći deo kose i brijete glavu, to ne mora da bude loše jer žene padaju na ćelavce. Neke biraju samo partnere koji nemaju kosu i nemaju apsolutno ništa protiv toga. Ćelavost je zapravo seksi ovih dana, zato nemojte da očajavate.

Dlake po telu

Žene su rekle da vole dlakava muška tela jer im prija osećaj koji imaju na koži kada su gole. Neke čak i vole da prolaze prstima kroz dlake na partnerovim grudima i to ih izuzetno seksualno uzbuđuje. Mnoge žene ne samo da tolerišu dlake na muškom telu, već ih to oduševljava.

Ožiljci

Oni svedoče o tome kako ste živeli. Ožiljcio na nekim mestima mogu da budu veoma seksi i pričaju svoje priče. Ožiljci ne samo da su privlačni već uglavnom otrkrivaju dosta toga o muškarcu koga žena ima ispred sebe.

Nesavršeni zubi

Savršeni porculanski beli zubi nisu san svake žene. Čak i oni mali, žućkasti i malo krivi zubi mogu da budu i jesu seksi mnogim ženama. Savršenstvo ne postoji i ne treba ga slepo tražiti i trošiti vreme na nešto što ne možemo da postignemo.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
88

pre 5 godina

Nista od nabrojanih nedostataka muskaraca ,bez potrebe za filozofiranjem koje svi koristimo ponekad u odredjenim oblikovanjima vidjenja manje prijatnih promena koje su neminovnosti ili deo licnosti,kao zena ne primecujem kod dopadljivog muskarca ,znaci ne cak voljenog gde su fizicke karakterisike nebitne,vec ni na prvi pogled .Mislim da je kod mene,znaci jedne od zena na koje se misli pri ovakvim analizama,najdominatnija ona ustaljena ,zene se zaljubljuju usima ......"Izmedju ostalog pri cisto vizuelnom posmatranju muskarca sa ovim "nedostacima"nista mi se ne dopada posebno ,mozda neki oziljak,maljavost u mladjim godinama.Podocnjaci i krivi zubi su jednostavno i nedostaci zena i tako ih vidim.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija