• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

26.10.2018

10:47

KRIVA ŠTO JE LEPA! Pančevka je KAO GROM, a niko neće da je kresne: Muškarci su pi*ke, POBEGNU ČIM KAŽEM DA SAM NEVINA!

Ljubav

KRIVA ŠTO JE LEPA! Pančevka je KAO GROM, a niko neće da je kresne: Muškarci su pi*ke, POBEGNU ČIM KAŽEM DA SAM NEVINA!

Podeli vest

Jedna od najlepših devojaka u Pančevu već godinama nema dečka jer ima nesvakidašnji problem - ima 26 godina a još nije spavala s muškarcem

 

Ivana B. važi za jednu od najzgodnijih devojaka u gradiću pored Beograda, i ima problem o kojem govori samo najboljim prijateljima. Naime, Ivana, iako ima 26 godina, i dalje je nevina a frajeri je zbog toga zaobilaze u širokom luku.

- Ja sam fer igrač u ljubavi - kaže ona pomalo razočarano i dodaje:

- Kada "klknem" sa nekim momkom imam potrebu da mu kažem da još nisam spavala sa muškarcem, jer mi je normalno da neko ko želi da bude sa mnom zna taj detalj iz mog života. Ali, izgleda da grešim, jer vrlo brzo brzo ponegnu od mene - jada se Ivana.

ISPOVEST ANE IZ SMEDEREVA: Imala sam divlji seks na prozoru, jer volim kad me gledaju!

Ova studentkinja četvrte godine jednog prstižnog državnog fakulteta ne želi da pokloni svoju nevinost bilo kome, u nekom štrokavom wc-u nekog noćnog kluba, već svoje prvo vođenje ljubavi zamišlja romantično.

- Izgleda mi kao da nisam s ovog sveta  - kaže ona. - Moje drugarice su taj "problem" odavno rešile, ali ja prosto ne mogu. Za mene je seks čin ljubavi i neću da kresnem "reda radi", samo zato što svi drugi misle kako to treba da uradim.

IMAM SAVRŠENOG LJUBAVNIKA: On je otac mog dečka, odvezemo se do šume gde imamo seks na ZADNJEM SEDIŠTU auta!

Ona je, ustvari, najviše ljuta na muškarce koji ili nemaju petlju da joj priđu ili dovoljno strpljenja da dočekaju da bude spremna da nekom pokloni nevinost.

- Muškaci su prave pi*ke - kaže ona. - Neki mi ne prilaze jer sam, navodno "mnogo lepa", pa očekuju unapred da će da budu osbijeni. A oni drugi, koji se i usude da priđu, pobegnu glavom bez obzira čim kažem da sam nevina. Više ne znam šta da radim, već dugo nemam momka, i na kraju ću ostati sama zbog svojih principa. Ali, ne odustajem, postoji valjda i za mene onaj pravi - kaže lepotica za kojom se okreće pola grada. 

PERVERZNA KASIRKA: Klinac je kupovao KONDOME, a ja sam ga pitala...




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Rakun

pre 5 godina

Čitam ove redove i ne mogu da verujem, da je ovo moguće. Ako je to tako, a nije neka šuplja priča, lepotice javi se onda meni i dobićeš sve što ti treba, onako od srca da znaš.

ibna

pre 5 godina

hahahahaha......ma lako je ovako komentarisati,no hajde ti za Pancevo pa je potrazi.Cura ceka takve koji se hvale,samo izvoli,obavezno napisi kako si prosao......

srbin iz srbije

pre 5 godina

Zasto izmisljate price i sta je svrha istih ??

Bravo

pre 5 godina

Tako je. Svaki dan neke izmisljotine. Da ne pricamo o recniku koji se koristi, pravi ulicarski.

Pedro

pre 5 godina

Pa i sama je buzdovan,zar ne vidiš kakve gluposti valja..Ni stida, ni sram..

Laki

pre 5 godina

Posle kazu,ne valja rafinerija u sred grada...a vidi sta je ovde niklo..aha bato!!

Grigorije MMM

pre 5 godina

Kompletno izmišljenja priča. Niko u Pančevu ne zna ovu osobu. A ilustraciju, "tamo neke ko zna koje ribe", preuzeli ste sa Pixabeya. A prirodno je pomisliti da su i komentari lažni, zadužen je neko u redakciji da izmišlja ovo ili ono. Šatro komentariše... Sve ovo vam nije prvi put. Tome pribegavaju novine kad gube čitaoce.

Deky

pre 5 godina

"i ima problem o kojem govori samo najboljim prijateljima." Xaxaxaxaaa

Xxx

pre 5 godina

Ja licno nemam prijatelja kome bi smetalo to sto je nevina cak ni prijatelji od prijatelja mojih prijatelja mislim da nemaju problem sa time sto je devojka nevina.

romanov

pre 5 godina

sigurno nije cista,,jer daje bila dobra neko bi je vec kresnuo,,nesto ima ,,

mclaud

pre 5 godina

Devojka sasvim ok gleda na moralna nacela.Druga stvar je sto smo se mi kao drustvo tatalno izopacili poslednjih 30,40 godina.Danas u Srbiji postoji mozda 2 posto ovakvih devojaka.To su devojke vredne paznje i cekanja.Da ne bi pisao nasiroko ja sam imao slicnu situaciju pre par godina devojka sa kojom sam bio 6 godina bila je nevina u vreme kad smo poceli da se zabavljamo.Cekao sam na cin vodjenja ljubavi godinu ipo dana.Posle cekanja trud se isplatio i to je zaista neponovljivo iskustvo bilo za mene.prvi put sam istinski vodio ljubav.Sve pre i posle toga je bio samo seks,manje vise sa malim emocijama.

Milan

pre 5 godina

I'ma tu nesto drugo.Ja Sam isto to doziveo Ali Sam,, pobegao,,jer nisam zeleo da me ta situacija obavezuje.Imati odnos sa nevinom osobom je velika obaveza ako niste spremni za ozbiljnu vezu i ako ste posten mladic izbeci cete to.

nekko

pre 5 godina

Ova slika devojke postoji na vecini sajtova, znaci Informer ukrao sliku. Lupate gluposti i izmisljate price. Npr. koji je to prestizni fakultet, a ona cetvrta godina sa svojih 26 godina? Ja sam treci fakultet (po starom, ne bednoj bolonji) zavrsio do svoje 27 godine. O cemu vi ovo pisete?

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija