• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: zena.blic.rs/informer.rs

03.02.2019

17:14

NAJBOLJI HOROSKOPSKI PAROVI: Evo koji znak je vaš IDEALAN PARTNER!

Ljubav

NAJBOLJI HOROSKOPSKI PAROVI: Evo koji znak je vaš IDEALAN PARTNER!

Podeli vest

Oni se zaljubljuju na prvi pogled, a čak i kad nisu zajedno, privlačnost među njima je neodoljiva. Hemija među ovim znakovima jača je nego kada su s bilo kim drugim. Njihovi karakteri slažu se savršeno i oni tačno znaju šta njihova "druga polovina" želi i o čemu mašta

Vaga i Lav

Šarmantnoj Vagi Lav je uzbuđenje života. S njim može doživeti pravi vatromet, i na seksualnom i na emocionalnom nivou. Lavu Vaga odgovara jer u njemu budi ono najbolje i podstiče ga da otkrije i one strane sebe za koje nije ni znao da postoje.

Ribe i Devica

Suzdržanu i uvek napetu Devicu samo Ribe znaju da opuste. One znaju kako da pomognu Devici da ne razmišlja o nebitnim stvarima nego da se jednostavno prepusti strastima. Devica Ribi pruža snažnu energiju i rešenje za probleme koje Riba sama teško može pronaći.

NIŠTA LAKŠE: Kako da vratite bivšeg, a da to bude ZAUVEK?

Blizanci i Ovan

Oba znaka veliki su ljubitelji avantura i uzbudljivih akcija. Ovnove privlače inteligencija i harizma Blizanaca, dok Blizanci ne mogu da odole strastvenosti i energiji Ovnova. Iako se odlično zabavljaju u seksualnom smislu, oni odlično funkcionišu i u vezi.

Foto: Shutterstock

Škorpija i Bik

Par koji je pravi dokaz da se suprotnosti privlače. Bika najviše privlači tajanstvenost Škorpije, a Škorpija obožava to što mora da se potrudi da bi osvojila srce Bika i došla do njegove emotivne strane.

Jarac i Rak

Za hladne Jarčeve nema nikog boljeg od dobrodušnih Rakova koji najbolje znaju kako probuditi emocije u drugim ljudima. Jedno drugom pružaju neprestanu sigurnost i baš zbog toga se među njima stvara neverovatna hemija kakvu ni sa kim drugim ne mogu da osete.

NIJE DO VAS, DO NJEGA JE: Evo kako da prepoznate muškarca koji je EMOCIONALNO NEDOSTUPAN!

Strelac i Vodolija

Strelac i Vodolija su vrlo slični i zbog toga se jako dobro slažu. Oba znaka obožavaju da eksperimentišu u krevetu, ali i da se prepuste životnim avanturama. Oni odlično funkcionišu u vezama i jako dobro razumeju način na koji druga strana razmišlja i deluje.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija