• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: b92.net/informer.rs

25.03.2019

16:46

MUŠKARCI GUBE GLAVU ZBOG NJIH! One su najposebnije žene horoskopa, prave đavolice!

Ljubav

MUŠKARCI GUBE GLAVU ZBOG NJIH! One su najposebnije žene horoskopa, prave đavolice!

Podeli vest

Jako je komunikativna, prepredena i u stanju da svojim šarmom opije svakog ko sa njom stupi u razgovor. Nju ćete prvu primetiti u gomili, osvojiće vas stavom i energijom, a zatim vam zadavati muke...

Jako je komunikativna, prepredena i u stanju da svojim šarmom opije svakog ko sa njom stupi u razgovor.U pitanju su žene Blizanci. 

Osvajanje kod nje ide teže, pa će partner morati da bude brz i nepredvidiv. U suprotnom joj možete dosaditi, a s obzirom na to da mrzi monotoniju, kao bez glave pobeći će od vas. 

U nastavku vam otkrivamo tri stvari koje ćete osetiti na svojoj koži kada se zaljubite u njih. 

 

HOROSKOP ZA PONEDELJAK 25. MART: BLIZANCIMA poslovni uspeh, VAGE budite oprezne sa novcem!



Ne voli laskanje 

Iako većina žena obožava laskanje, budite sigurni da kod žene Blizanac to ne pali. One su već dovoljno sigurne u sebe, i ponekad će vam se činiti da ne postoji kompliment koji ćete joj dati, a da ga ona već nije dala sebi. 

Foto: pexels.com

Veoma je poželjna, ali... 

Flert je za njih normalan deo života, a ponekad se čini i način funkcionisanja. Kod njihovih partnera se često javlja strah od neverstva, ali nema potrebe za tim. Ako je osvojite, predaje se u potpunosti. 

VELIČINA JE BITNA - DA ILI NE? Evo šta kažu seksolozi, a šta žene!

Iako su bučne, privlače ih suprotnosti

Žene Blizance čete primetiti po galami, a često su predvodnice i najglasnije u društvu. Iako su  zabavne, veoma ih privlače suprutnosti, te nije redak slučaj da odlepe za nekim stidljivim tipom koji se plaši da ih pogleda.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija