• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: superžena/informer.rs

09.04.2019

15:26

OVIH DEVET STVARI ne smete da radite u KREVETU!

Ljubav

OVIH DEVET STVARI ne smete da radite u KREVETU!

Podeli vest

Svi imamo one "male stvari" kojima volimo da začinimo naš intimni momenat. S druge strane, postoje i odbijajući faktori koji nas mogu, koliko god da uživamo, izbaciti iz koloseka u sekundi...

Kad nema "akcije" pre samog čina 

Kad nema predigre, već se odmah pređe na penetraciju, seks postaje manje intiman, pa postaje teže doći do vrhunca - ako do toga uopšte dođe. 

NAJJAČI AFRODIZIJAK! Postaćete SEKS MAŠINA kad ovo pojedete!



Kad partner najavi da će te dovesti do orgazma 

Kada partner kaže: "Dovešću te do vrhunca", to stvara pritisak, što partnerku čini manje opuštenom, pa često ne može u potpunosti da uživa u odnosu. 

Loš "dirty talk" 

Loš pokušaj pričanja 'prljavih pričica' je potpuno odbijajući, a nekad čak veoma i neprijatan. Partnerka možda i ne želi seks u tišini, ali ni da se nađe u situaciji da mora da vikne : "Hoćes li da ućutiš, kako bih mogla da nastavim!" 

Foto: Shutterstock



Loše higijenske navike 

Prljavština ispod noktiju i nesređeni, predugi nokti na nožnim prstima, zadah... je zaista nešto što ne može da se istrpi! 

3 VRSTE SVAĐA KOJE NAJAVLJUJU RASKUD! Evo kako da predupredite kraj!



Kad vrši pritisak 

Kad partner govori: "Hajde sad, sad..."

Strah od prevremene ejakulacije 

"Dame imaju prednost" - pravilo je koje bi trebalo da važi i u ovim situacijama. Ali kada je žena u strahu da će on završiti pre nje, ona može da ima problem da dođe do vrhunca! 

Kad je mislima na nekom drugom mestu 

Ako fokus nije na njoj i na samom činu, ona može da se zapita - "Šta ja tu tražim?" 

Kućni ljubimac u prostoriji 

Kad njena mačka skoči na krevet usred odnosa, njemu ostaje samo da pokupi prnje i ode. 

Ko želi muk u sobi? 

"Ne volim one koje to izvode u tišini. Mnogo mi znači kad čujem da joj je dobro." 

I na kraju, piše britanski "metro", najbizarniji i najverovatnije najodbojniji komentar dala je jedna ispitanica srednjih godina, rekavši: 

"Smrdljiva stopala! Zaista odvratno!"


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija