• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Ordinacija.hr/informer.rs

08.07.2019

09:31

DA LI? Dobar seks mora da bude spontan!

Ljubav

DA LI? Dobar seks mora da bude spontan!

Podeli vest

Seks mora da bude spontan, jer on tek tada u potpunosti ispunjava i zadovoljava. Predstavljamo vam tri saveta koji će vam osigurati krajnji seksualni užitak...

Nemojte previše da se trudite

Ako želite seks da pretvorite u nezaboravno iskustvo, morate da budete prirodni. Ukoliko se budete previše trudili, nećete biti spontani. A tada ni seks neće biti ono što bi trebalo da bude – iskonski užitak! Ovo pravilo se posebno odnosi na muškarce koji misle da ako partnerki ne ponude raznolike performanse, neće uživati u intimnosti. Imajte na umu da ovakvo razmišljanje ubija spontanost. Dakle, nemojte se međusobno opterećivati nepotrebnim stvarima. Seks mora da bude prirodan i spontan!

U braku, a naročito s dolaskom dece, stvari postaju malo složenije, te se neplaniran, neobuzdan, spontan, strastven seks polako povlači pred onim planiranim. I u tome nema ništa loše. 

NIŠTA NIJE KAO NA FILMU! Evo koliko je vremena potrebno ženi da doživi ORGAZAM!

Nemojte previše da razmišljate

Seks bi trebalo da podseća na konzumiranje najfinijih poslastica. U njemu treba uživati svim čulima! Međutim, to je moguće jedino ako vam se kroz glavu ne mota hiljadu ideja i briga. Jer samo ćete "prazne" glave uživati u beskrajno zadovoljavajućem iskustvu. Krevet definitivno nije mesto za razmišljanje. To se posebno odnosi na žene koje čak i tokom seksa razmišljaju kako će partner reagovati na "ovo" ili "ono" ili o tome kako izgledaju. Treba imati na umu da ovakva nepotrebna briga o nevažnim stvarima umanjuje uživanje u čarima seksa.

Foto: Shutterstock

Što jednostavne - to bolje

Tajna odličnog seksa ne krije se u komplikovanim vratolomijama već u jednostavnim pozama. Međutim, treba znati "odraditi ih" na pravi način i u pravo vreme. Verujemo da ste se tokom života nagledali razne pornografije, ali treba razlikovati stvarnost od fikcije! U stvarnom životu je mnoga toga neizvodljivo. Dobar seks se temelji na međusobnom istraživanju onoga što partnerima najviše odgovara.

ŠEST RAZLOGA ZAŠTO JE BOLJE imati dobar RAZVOD nego loš BRAK!

I savet za kraj: ako želite da isprobate čari spontanog seksa, nemojte zahtevati savršenstvo! Tako nešto ne postoji. Dovoljno je prepustiti se i uživati u iskustvu!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Oglasio se PS SE - Evo kako se "peru" nakon SRAMNE ODLUKE
Politika

Oglasio se PS SE - Evo kako se "peru" nakon SRAMNE ODLUKE

Parlamentarna Skupština Saveta Evrope (PSSE) saopštila je večeras da je usvojila preporuku da se tzv. Kosovu odobri da postane član Saveta Evrope (SE) i odlučila da prati ispunjavanje obimne liste obaveza za pristupanje, od kojih bi pitanje formiranja Zajednice srpskih opština (ZSO) trebalo da bude uključeno u buduće razmatranje Komiteta ministara SE o zahtevu tzv. Kosova za pristupanje SE kao post-pristupna obaveza.

16.04.2024

22:13

Debata bila neravnopravna, SE se pretvara u političku organizaciju - Grubješić o sramnom glasanju PS SE
Politika

Debata bila neravnopravna, SE se pretvara u političku organizaciju - Grubješić o sramnom glasanju PS SE

Stalna predstavnica Srbije pri Savetu Evrope Suzana Grubješić izjavila je večeras da je debata u Parlamentarnoj skupštini SE o prijemu tzv. Kosova bila neravnopravna i naglasila da su izveštaj i čitava sprovedena procedura bile protiv osnovnih principa, vrednosti i normi na kojima ta organizacija počiva, a koja se prema njenoj oceni, sve više pretvara u političku organizaciju.

16.04.2024

22:06

Nebojša Bakarec: Moralni sunovrat Evropske unije!
Kolumne

Nebojša Bakarec: Moralni sunovrat Evropske unije!

EU se osramotila kao nikada do sada! Parlamentarna skupština Saveta Evrope (SE), usvojila je preporuku za prijem lažne države Kosovo u SE. Za je glasalo 131 od 171 prisutnog člana PS SE, 29 protiv, 11 uzdržano. EU je pogazila sve norme koje se tiču ljudskih prava, prvi put u istoriji Saveta Evrope, primajući entitet koji nije država, u kome se decenijama gaze sva ljudska prava 100.000 Srba.

16.04.2024

21:40

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija