• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: cosmopolitan.rs/informer.rs

15.07.2019

12:57

NEOČEKIVANI FETIŠ! Ove delove ženskog tela muškarci prosto obožavaju!

Ljubav

NEOČEKIVANI FETIŠ! Ove delove ženskog tela muškarci prosto obožavaju!

Podeli vest

Većina misli kada su muškarci u pitanju da padaju samo na savršena, zategnuta, izdužena i ženska tela bez mane. Ali prava istina je da oni zapravo vole neočekivane detalje, a najviše cene prirodan izgled

Kosa 

Njen miris i svežina kada nasloni svoje usne želeći da je poljubi. Način na koji ona pada preko očiju budi želju da je lagano rukom sklone iza vašeg uha, na koji se sjaji budi u njemu gotovo neizdrživu želju da rukom prođe kroz nju i uživa u njenoj mekoći. 

Oči 

“U njenim očima ljubav počinje” kaže pesma. Oči žene zaista su čarobne i to bez obzira na senke i maskaru koje ženama daju sigurnost i samopouzdanje. Mislite li da je muškarcima važno da li nosite šminku? 

TAJNA JE U KUHINJI! Dermatolog Viktorije Bekam otkrio ključ njene besprekorne kože!



Koža 

Tako glatka i meka, kao da ga poziva na poljubac i nežan dodir. Upravo je koža jedan od razloga zašto bi muškarac radije provodio romantične trenutke sa ženom nego sa svojom bogatom kolekcijom filmova za odrasle. 

Foto: pexels.com

Ramena i zaobljenost ženskog vrata 

Ima nešto u ženinim ramenima i vratu što je muškarcima neodoljivo. Možda je to savršen oblik koji ih privlači da se približe, nežno naslone svoje usne i udahnu taj prirodan miris ženske kože. Ovaj deo ženskog tela ujedno se smatra i erogenom zonom. 

 

OVA MUŠKA navika odbija i izluđuje žene!



Leđa 

Temelj svakog elegantnog držanja i gracioznog hoda je diskretna S linija leđa, za koju brojni muškarci ističu kako ih privlači više od dekoltea. Suptilno naglašena izrazom ili uzanim komadom odeće, čvrsta i lepo oblikovana leđa su brojnim umetnicima inspiracija, a muškarcima magnet privlačnosti.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ZORA

pre 4 godine

Kada budete naucili zta znaci izraz FETIS mozda cu da komentarisem.Do tada, dikcioner u ruke.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija