• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: 24sata.hr/informer.rs

20.09.2019

23:35

ISPOVESTI 4 MUŠKARACA S VELIKIM PENISOM: Povredio sam bivšu, završila je u bolnici!

Ljubav

ISPOVESTI 4 MUŠKARACA S VELIKIM PENISOM: Povredio sam bivšu, završila je u bolnici!

Podeli vest

S većim penisom morate da eksperimentišete s pozama, a za mene je najbolje kad sam na vrhu, jer tad mogu da ga kontrolišem. Međutim, na početku me je brinuo da će me povrediti, kaže Krisova devojka

Kada je o veličini penisa reč koliko centimetara je previše? Kako je pokazalo nedavno istraživanje, prosečna veličina penisa je između 12 i 16 centimetara.

Budući da se uvek priča o 'premalom', kolumnistkinja Sana Džordžeta Kuli odlučila je da popriča s četiri natprosečno obdarena muškarca i njihovim partnerkama kako bi otkrila kako je to živeti sa 'prevelikim' penisom.

Džo (22.8 cm)

Fotograf Džo O’Brajan (31) živi s dugogodišnjom partnerkom, vizažistkinjom Džasmin Džouns (24), u Velingborou u Engleskoj.

- Nikada nisam znao za ništa drugačije, ali svestan sam da je prema statistikama moj penis znatno iznad proseka, čak za devet centimetara - rekao je Džo.

SEKSUALNE FANTAZIJE O KOJIMA MUŠKARCI SANJAJU! Trojka, profesionalka, policajka...

- Za mene je veličina bitna, a zbog svoje sam uvek u životu imao samopouzdanja, od presvlačenja u teretani pa do prvog seksa s novom devojkom. Mislim da je to razlog što sam uvek imao zdrav seksualni život i puno partnerki. Ipak, ne mislim da je veličina ono što muškarca treba da određuje. Svi u spavaćoj sobi vole različite stvari, a ipak je komunikacija na kraju ključ svake uspešne veze.  Super je znati da mogu da ugodim devojci u krevetu - zaključio je Džo, čija devojka Džasmin smatra da je penis njenog dečka 'idealne veličine'.

Foto: Shutterstock

- Joe ima najveći penis od svih s kojima sam bila, ali to mi nije problem. Meni je savršene veličine i definitivno je poboljšao moj seksualni život. S većom penisom možete biti više avanturistički nastrojeni i eksperimentisati u krevetu, a i ne morate da se oslanjate na predigru. Imala sam u životu nezaboravnih seksualnih iskustava, ali sada znam da često nisam ni uživala u seksu dok nisam upoznala Džoa - kaže Džasmin.

Kris (20 cm)

Kladioničar Kris Dikson (23) živi s partnerkom Sidni Bradbari (21) i njihovom jednogodišnjom kćerkom u Vest Drajtonu u Engleskoj. Kaže da je u životu zbog velikog penisa doživio neprijatna iskustva. 

- Neke su se devojke odbile da se seksaju sa mnom jer mi je penis preveliki, a jedna je čak i završila u bolnici jer sam je povredio tamo dolje. Sva ta iskustva su me uplašila - kaže Kris, te dodaje kako "samo veliki penis nije garancija da će seks za ženu da bude dobar.

DA, DRAGI! Žene se na sastanku prave glupima da se muškarci ne osećaju loše!

- Zavidim momcima s penisom prosečne veličine, Ipak, uz pomoć sadašnje devojke, otkrili smo koje poze funkcionišu za nas.

Moj savet obdarenim muškarcima koji brinu da bi mogli da povrede partneriku je da u seksu uspore i da se više posvete predigri, zaključio je Kris, a njegova partnerka Sidni otkriva da je bila u šoku kad je prvi put ugledala njegov penis.

Foto: Shutterstock

- U početku je seks bio težak i morali smo da upotrebljavamo mnogo lubrikanta, a čak i tad je bilo bolno. S većim penisom morate da eksperimentišete u više poza, a za mene je najbolje kad sam ja na vrhu, jer tad mogu da ga kontrolišem. Kad smo se tek upoznali, Kris se brinuo zbog svoje veličine i bojao se da će me povrediti, pogotovo jer je neke njegove bivše devojke seks s njim plašio. To mu je izazvalo komplekse i trebalo nam je neko vreme da počnemo da uživamo u seksu. Sada nam je seksualni život sjajan, ali moramo da budemo oprezni. Ljudi pretpostavljaju da samo momci s malim penisom imaju komplekse, ali Krisova je veličina negativno uticala na njega - otkriva Sidni.

Džo (24 cm)

Instruktor jahanja Džo Hačins (23) iz Penrina u engleskom Kornvolu u vezi je sa studentkinjom Tali Hopkins (22).

- Odrastajući, uvek sam morao da nabavljam pantalone prilagođene oko prepona, a tokom godina sam naučio kako da namestim penis dok jašem, što mi je i sad često bolno kod preskakanja prepona. Uvek sam bio vrlo nežan prema partnerkama, a bio sam i s devojkama koje su doslovno plakale od bola tokom seksa. Tali je nevjerovatna i jako strpljiva - kaže Džo, koji poručuje obdarenim muškarcima da se ne stide da pitaju za savet. 

Foto: Shutterstock

Njegova partnerka Tali krenula je da vežba jogu kako bi joj pomogla u seksu s Džoom.

- Pre nego što sam upoznala Džoa, nisam se seksala s muškarcem s tolikim penisom, a kad sam ga prvi put osetila, bilo je zastrašujuće. Pokušali smo da se seksamo, ali bilo je previše bolno i morali smo da prestanemo. Nekoliko dana kasnije pokušali smo ponovo, ali opet nije bilo dobro, pa smo na kraju otišli kod lekara koji je objasnio da samo pogled na nekog jako obdarenog kod žene može da bude zastrašujuć, jer možete mentalno da se zablokirate - priča Tali.

 

 

Lekar joj je preporučio jogu zbog fleksibilnosti i da ojača mišiće dna karlice te da isprobaju različite položaje. Takođe im je napomenuo da u početku uvek koriste lubrikant, pa se par napokon seksao tek nakon čak četiri nedelje vežbanja joge.

Albert (25.4 cm)

Građevinar Albert Pričard (34) iz Romforda u Eseksu, smatra da mu veličina uništava seksualni život i da zbog toga nema devojku. Naime, on i njegova bivša devojka raskinuli su zbog njegovog penisa. 

PRVE U SVEMU! Muškarci najviše strahuju od žena rođenih u ovom znaku zodijaka!

- Penis veći od 25 cm može da uništi veze. Imam visoki libido, ali žene kažu da im je seks sa mnom previše bolan, posebno u 'dodži' pozi, što je meni najdraže - kaže Albert i ističe da mu je veličina postala veliki problem. 

Foto: Shutterstock

- U jednoj od prošlih veza bivša i ja stalno smo se svađali zbog toga i to nam je potpuno uništilo intimu, da smo na kraju i raskinuli. Još me jedna djvojka nakon toga ostavila zbog istog problema, ali barem je pokušala da prihvati moju veličinu. Bili smo u savetovalištu za seksualne probleme gde su nam rekli da obavezno koristimo lubrikant, ali smo se uvek osjećali kao da se pripremamo za hiruršku operaciju - ispričao je Albert i dodao:

- Drugi muškarci u teretani kad se presvlačimo uvek gledaju u mene sa zavišću, ali ne bi kada bi znali kakav problem toliki penis pravi.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija