• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: menćs health/informer.rs

13.11.2019

21:53

NE POSTOJI NIŠTA PRIVLAČNIJE OD MUŠKARCA koji zna da...Evo šta su rekle ŽENE!

Ljubav

NE POSTOJI NIŠTA PRIVLAČNIJE OD MUŠKARCA koji zna da...Evo šta su rekle ŽENE!

Podeli vest

Stranica "Men's Health" objavila je anketu sprovedenu na Reddit-u na kojoj su ženama postavili pitanje: "Koju suptilnu stvar muškarci rade kako bi pokazali da imaju samopouzdanja?"

Na ovu anketu odgovorilo je nekoliko hiljada žena, a ističu se tri najpopularnija odgovora.

Nemaju osetljiv ego

"Ne smeta im ako ih neko ispravi kada greše. Na primer, ukoliko pogreše u iznošenju činjenica i neko ih u tome ispravi, njihova reakcija je kulturna i pristojna i zaista pokazuju interes da nauče tačnu verziju te činjenice. Nesigurni ljudi reaguju obrnuto i imaju negativnu reakciju na bilo kakav oblik ispravke", napisala je jedna od korisnica u komentarima.

Foto: Shutterstock

Svestan je da ne mora uvek da brani svoju partnerku

"Jedno je kada stane na vašu stranu u toku argumenta, a potpuno druga stvar kada loše reaguje na male konflikte. Ne postoji ništa privlačnije od muškarca koji zna da proceni situaciju, shvati da li se vredi raspravljati i prihvatiti da je možda došao momenat u kome treba da se pozdravi i zakorači dalje od rasprave. Odvratno je kada se muškarci ponašaju kao da moraju da budu u pravu, kad mora da bude po njihovom ili kad nekoga moraju da navedu da misli kao i oni", napisala je korisnica.

Ne moraju uvek da budu isti kao ostali, ne menjaju se zbog drugih 

,Samouvereni muškarci ne menjaju svoje planove i ciljeve zbog drugih ljudi, napisale su.

"Trebalo mi je mnogo da ovo naučim, ali u potpunosti se slažem sa ovom tvrdnjom. Moj mentor i ja smo planirali da idemo u koktel bar da se zabavimo. Nedugo nakon što smo ušli prišle su nam devojke koje su nas zvale da idemo u drugi bar. Moj mentor je odbio i one su otišle dalje bez nas. Sećam se da mi je bilo jako krivo što nismo otišli s njima. 'Ne brini, svi se uvek vrate ovde, ovo je najbolje mesto', rekao mi je. Nakon sat vremena, devojke su se vratile i nastavili smo da se zabavljamo", ispričao je jedan od korisnika, potvrdivši tako ovu tvrdnju.

Dodale su i da se ne oni ne obaziru previše na tuđa mišljenja, kao i da stalno imaju osmeh na licu, piše klix.ba. Opušteni su, direktni i iskreni pa se samim tim razgovor s njima odvija veoma prirodno i bez komplikacija.

U ovoj zemlji NEMA BANKOMATA, internet se koristi retko, a ALKOHOL MOŽETE DA POPIJETE samo u JEDNOJ PIVARI! (foto/video)




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija