• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

23.12.2019

23:03

IMA TU ISTINE! Koji muškarci vole debeljuce?

Ljubav

IMA TU ISTINE! Koji muškarci vole debeljuce?

Podeli vest

Muškarci koji su često pod stresom vole punije žene, pokazalo je istraživanje sa Fakulteta za psihologiju u Njukaslu...

- U kriznim trenucima jači pol se više oslanja na punije žene, jer one deluju otpornije i sigurnije i deluju im zaštitnički. Takav izbor povezan je sa njihovim instinktom za preživljavanje - objasnio je šef istraživačkog tima, profesor dr Martin Tovi.

(VIDEO) RECEPT ZA PITU KLJUKUŠU! Savršan zalogaj za zimske dane!

Tokom istraživanja, muškarci su bili podeljeni u dve grupe: prva grupa je pred mnogobrojnom publikom trebalo da reši težak zadatak, a drugi su bili u publici. Obe grupe su potom dobile fotografije raznih žena i trebalo je da pokažu koje su im najprivlačnije.

CITRUS DIJETA! Pomoći će vam da smršate, ojačate imunitet i očistite organizam!

Ispalo je da su svi muškarci koji su bili u prvoj grupi i izloženi stresu zbog javnog nastupa i teškog zadatka izabrali punije žene.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija