• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: menshealth.rs

24.12.2019

15:21

SADA ZNATE GDE TREBA DA TRAŽITE! Najprivlačniji muškarci žive u ovim zemljama!

Ljubav

SADA ZNATE GDE TREBA DA TRAŽITE! Najprivlačniji muškarci žive u ovim zemljama!

Podeli vest

Ekipa sajta Traveler’s Digest sastavila je listu od 10 gradova u kojima ćete videti najprivlačnije muškarce

1. Stokholm (Švedska)

Postoje stereotipi da su u pitanju emotivno distancirani muškarci, ali estetski gledano, ne mogu se poreći njihovi nordijski atributi i izuzetna visina. Prosečan muškarac u Stokholmu je uvek besprekorno obučen i hedonista, koji uživa u hrani, modi i nacionalnoj kulturi.

2. Njujork (SAD)

Neki kažu da je ovo jedan od najuzbudljivijih gradova na svetu, kome upravo multikulturalizam omogućava dužu listu atraktivnih muškaraca.

O OVOJ SVADBI PRIČA CELA SRBIJA! Goran je poveo mladu ka crkvi, a onda su se POJAVILI MOMCI SA METLAMA!

3. Amsterdam (Holandija)

Oni su viši od prosečnih Evropljana, sofisticirano obučeni i pravi džentlmeni. Veoma su ljubazni i komunikativni.

4. Lisabon (Portugal)

Oni pretenduju da budu svestrani, dobro obrazovani i velike patriote. Uglavnom su visoki, sportski građeni i harizmatični, a često su iznenađeni razumevanjem svoje kulture i nasleđa drugih naroda. Veoma cene ljude koji vole da improvizuju i da zavode.

Foto: Shutterstock

5. Buenos Aires (Argentina)

Argentinke spadaju u najlepše žene sveta, ali ni muškarci ne zaostaju. Oni su seksi, senzualni, umeju da igraju tango, a uz to su ljubitelji sporta i obrazovani.

6. Sidnej (Australija)

Muškarci iz Sidneja važe za šarmantne, duhovite, inteligente, pametne i jake muškarce, a ono što verovatno osvaja sve žene jeste njihov seksi akcenat.

(VIDEO) UPOZNAJTE RUSKOG INSPEKTORA ZA MOSTOVE! Ovo je MAČOR Mostik, a veruje mu čak i PUTIN!

7. Madrid (Španija)

Poznati su i kao latino ljubavnici, zato što su pametni, seksi i romantični. Ako tome pridodamo neizostavan moderan i sofisticirani šarm, onda vam je jasno zašto se nalaze na listi najatraktivnijih muškaraca na svetu.

8. Berlin (Nemačka)

Jedan od kulturno najrazličitijih gradova u Evropi. U ovom gradu, muškarci pretenduju da budu intelektualci sa čvrstom željom za znanjem i avantustističkim duhom. Uživaju da zabavljaju žene prijatnom konverzacijom. Nemci su inače poznati po inteligenciji, originalnosti i dobrom izgledu.

Foto: Shutterstock

9. Milano (Italija)

Jedan od najmodernijih gradova na svetu, gde se najviše prati moda ima najimpresivnije muškarce, koji su poznati po zlatnom tenu i neobuzdanoj želji za flertovanjem.

10. Tel Aviv (Izrael)

Budući da se nalazi u neposrednoj blizini Mediteranskog mora, ovo mesto ima važnu savremenu kulturnu scenu i postao je pravi svetski trend. Bilo da su na plaži u toku dana ili u noćnim izlascima, muškarci iz Tel Aviva plene i zrače svojim šarmom i lepotom.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
MrNo

pre 4 godine

Da da u lisabonu su svi visoki, a Svedjani su inace jako harizmaticni. Mislim da je autor pomesao gradove. Za ostatak od pomenutih gradova kako se kome šta svidja. Tek Aviv i 1.6m prosek visine muskaraca, Berlin kao meka za LQBTQ+, NYC za jednu noc jer vise od toga ne ide itd ..

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija