• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo.rs

25.05.2020

18:51

BILA JE ZVEZDA GRANDA KOJA OBEĆAVA, A ONDA JE SAMO NESTALA! Pevačica otkrila zašto se više ne pojavljuje u MEDIJIMA!

Estrada

BILA JE ZVEZDA GRANDA KOJA OBEĆAVA, A ONDA JE SAMO NESTALA! Pevačica otkrila zašto se više ne pojavljuje u MEDIJIMA!

Podeli vest

Otvorila dušu!

Pevačica Jelena Marinkov konačno je priznala zbog čega je u medijskom zapećku i šta je razlog što je nema u medijim.

Podsetimo, Jelena se pojavila pre trinaest godina u garnuturi "Zvezda Granda" u kojoj su bili i Rada Manojlović, Milan Stanković, Nemanja Stevanović i mnogi drugi koji su danas velike zvezde. Ipak, Jelena nije napravila veliku karijeru, niti ogroman uspeh. Svi se pitaju zbog čega je nema u medijima tako često. Ona je konačno odlučila da okrije šta je razlog:

MRKA JE PRE ANE BIO ZALJUBLJEN U OVU PEVAČICU! Bekuta se i dalje druži sa njom, jer ništa ne zna o ovoj ROMANSI!

 

- Moram da budem iskrena i da kažem da ja imam jako puno posla na terenu. Radim klubske svirke, ali sam više bazirana na proslave, i onda mi vreme toliko i ne dozvoljava da budem medijski eksponirana. Volim da se pojavim kada ima povoda. Nisam od onih koji se laktaju po svaku cenu. Novu godinu sam radila u Kanadi, ali to malo ko zna - rekla je Jelena iskreno, i tako objasnila da joj više stalo do zarade i dobrih tezgi, nego do medija.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija