• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo/informer.rs

25.05.2020

17:42

MRKA JE PRE ANE BIO ZALJUBLJEN U OVU PEVAČICU! Bekuta se i dalje druži sa njom, jer ništa ne zna o ovoj ROMANSI!

Estrada

MRKA JE PRE ANE BIO ZALJUBLJEN U OVU PEVAČICU! Bekuta se i dalje druži sa njom, jer ništa ne zna o ovoj ROMANSI!

Podeli vest

Bio je ludo zaljubljen...

Pevačica Ana Bekuta i Milutin Mrkonjić Mrka već godinama uživaju u ljubavi i skladnoj vezi, a kako pišu domaći mediji, on je pre nje voleo jednu popularnu pevačicu.

Prema rečima izvesnih Mrkinih prijatelja, pre nego što je bacio oko na pevačicu Anu Bekutu, on je navodno bio ludo zaljubljen u folkerku Snežanu Đurišić.

(FOTO) PRE MRKE, ANA BEKUTA JE LJUBILA NJEGA! Ovaj muzičar je 10 GODINA bio u srećnoj vezi sa pevačicom!

''ANA I JA IMAMO S*KS TRI PUTA DNEVNO!'' Oglasio se Mrkonjić nakon glasina da mu je POZLILO: ‘’Mrka je TOP!’’

Sada, navodno, to krije i od Ane, pošto se ona druži sa njegovom nekadašnjom simpatijom.

Nekadašnji ministar i jedna od najcenjenijih pevačica narodne muzike, inače, važe za jedan od najskladnijih parova naše javne scene, a u februaru su proslavili osmu godišnjicu ljubavi. Ana je pre nekoliko meseci izjavila da joj je žao što nemaju zajedničko potomstvo i što se nisu ranije upoznali.

- On je veoma važan činilac u mom razvoju kao žene. Pun je iskustva koje sa mnom nesebično deli, pruža mi savete i imamo divnu komunikaciju, jer se odlično razumemo. Žao mi je što nemam dete sa Milutinom. Volela bih da smo se ranije sreli i da imamo potomstvo. On bi bio divan otac, sigurna sam u to - rekla je Ana.

Foto: Cobra

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija