• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

03.04.2021

17:03

BIO JE U VEZI I SA MAJKOM I SA ĆERKOM! Uhapšeni Aleksandar Čabarkapa godinama je imao probleme sa zakonom!

Estrada

BIO JE U VEZI I SA MAJKOM I SA ĆERKOM! Uhapšeni Aleksandar Čabarkapa godinama je imao probleme sa zakonom!

Podeli vest

Aleksandar Čabarkapa uhapšen je u Loznici zbog razbojništva sa još četvoricom muškaraca nakon što je opljačkao kuću šezdesetdevetogodišnjeg penzionera koji živi u inostranstvu

Njih petorica su tada, kako se sumnja, 51-godišnjeg kućepazitelja i 43-godišnjeg muškarca oborili na pod, vezali im ruke i noge, sve vreme ih udarajući i tražeći da kažu gde se nalazi sef sa novcem i zlatom.

Čabarkapa je i ranije imao problema sa zakonom, a u javnosti je dospeo kada se našao u ljubavnom trouglu sa fitnes instruktorkom i bivšom rijaliti učesnicom Ljubom Pantović i njenom ćerkom Aleksandrom Subotić. 

Naime, Čabarkapa je bio u vezi sa Ljubom , a kada je ona 2013. godine ušla u rijaliti "Farma" on je uplovio u vezu sa njenom tada maloletnom ćerkom Aleksandrom , koja je sa njim i zatrudnela. U novembru 2013. rodila im se ćerka Magdalena.

 

 

Čabarkapa je do sada više puta hapšen i osuđivan, a 2016. godine iz zatvora se uključio u rijaliti "Parovi", u kome je tada učestvovala Aleksandra i tražio DNK test, kako bi se utvrdilo da je Magdalena njegovo dete.

Takođe, Čabarkapa pre par godina uhapšen i zbog fizičkog napada na Subotićku, a nakon sprovedenog dokaznog postupka tužilaštvo je odbacilo krivičnu prijavu i tražilo da se Čabarkapi ukine pritvor.

 

 

- Ovakva odluka je doneta iz razloga što je tokom postupka utvrđeno da nisu ispunjena obeležja krivičnog dela za koje se osumnjičeni teretio, odnosno nije utvrđeno da se osumnjičeni i oštećena mogu u smislu Krivičnog zakonika smatrati čalanovima porodice i pri čemu nije dokazano ni da su se u radnjama osumnjičenog stekla obeležja nekog od krivičnih dela za koje se gonjenje preduzima po službenoj dužnosti - navedeno je tada u saopštenju.

Aleksandar Čabarkapa je, inače, dugi niz godina u braku sa suprugom Klaudijom, sa kojom ima četvoro dece.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Penzioner

pre 3 godine

Zaista mi je neverovatno da pisete o ovoj bitangi, lopovu, kriminalcu ????

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 80 odsto obrađenih mesta podršku 413.598 glasača, a Pendarovski 186.954 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija