• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer/D. I.

16.02.2022

20:33

ŠABAN NAM JE PRED SMRT REKAO:"NAĆI ĆETE ME NA PUTU" Šaulićev kolega otkrio šta je pevač govorio samo nekoliko dana pre nego što je poginuo!

Estrada

ŠABAN NAM JE PRED SMRT REKAO:"NAĆI ĆETE ME NA PUTU" Šaulićev kolega otkrio šta je pevač govorio samo nekoliko dana pre nego što je poginuo!

Podeli vest

Godišnjica smrti legende narodne muzike biće obeležena sutra, a kolega se priseća njegovih poslednjih reči

Šaban Šaulić podlegao je povredama nakon saobraćajne nezgode u Nemačkoj koja se dogodila 17. februara 2019. godine. Sutra će biti obeležena godišnjica njegove smrti, a jedan od njegovih bliskih prijatelja, ujedno i kolega, Emir Habibović otkrio je šta mu je legendarni pevač poslednje rekao:

Foto: printscreen

Bili su dobri prijatelji... Emri i Šaban

- Mnogo intimnih stvari smo znali jedan o drugom, to nikada ne bih rekao. Imao sam privilegiju da uopšte budem pored njega. Dosta toga sam naučio, najpre kako da se ponašam s ljudima, dosta saveta mi je dao o pevanju. Mnogo sam grešio dok ga nisam upoznao. Uvek, kada popije, zvao me telefonom, jedva sam čekao da se nađemo kod njega u Krčedinu ili u Beogradu. Svakog ponedeljka ili utorka okupljalo se nas desetak jer je on radio vikendom, nedelja se odmora i onda su prva dva dana bila rezervisana za druženje - priča Emir. Poslednji susret, navodi Habibović, slutio je da će se nešto loše desiti. Šaban je tražio da mu pevaju tužne pesme, a izustio je i rečenicu od koje se ledi krv u venama.

Foto: Printscreen/www.westfalen-blatt.de

Šabanu će sutra biti obeležena godišnjica smrti...

- Tražio je da mu pevamo pesme "Došli dani tugom rasplakani", "Znaš da te duša sanja", moju pesmu "Prevara". On je predosećao da će to da se desi, verujte mi, lupao je o sto i jednom je rekao: "Zapamtite da ćete me na putu naći". Jednostavno nije voleo da ide dalje od Beograda da radi i eto, vidite, nažalost, šta se desilo. Svi mi na neki način osetimo - kaže pevač i dodaje: - Onaj kome je dao priliku da bude uz njega mogao je da zna kakav je on kao čovek, brat... Ja sam ga smatrao drugim ocem. Uvek me je savetovao da ne gubim porodicu. Za Gocu je bio mnogo vezan, ništa nije radio mimo nje. Nama su žene uvek prisutne u našem poslu, ali jedina istina je da je Gocu jedino voleo i poštovao. Oni su bili kao jedna duša, to vam garantujem - zaključuje Emir.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Kup: Zvezda pečatira sopstvenu moć, Voša ima priliku da zasija
Fudbal

Kup: Zvezda pečatira sopstvenu moć, Voša ima priliku da zasija

Crvenoj zvezdi da može da se hvali da je neprikosnovena u domaćim okvirima, a Vojvodini za popravljenje celokupnog utiska o tekućoj sezoni i sigurnu Evropu, otprilike tako bi se u jednoj rečenici moglo odgovoriti na pitanje šta kojoj ekipi znači osvajanje današnjeg Kupa Srbije u fudbalu.

21.05.2024

08:26

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija