• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Spasojević

16.03.2022

13:13

IMALA SAM PROBLEME U TRUDNOĆI, ZBOG TOGA SE POVLAČIM! Marija Mikić otkrila da je neko vreme neće biti u javnosti!

Privatna arhiva/promo

Estrada

IMALA SAM PROBLEME U TRUDNOĆI, ZBOG TOGA SE POVLAČIM! Marija Mikić otkrila da je neko vreme neće biti u javnosti!

Podeli vest

Marija Mikić odlučila je da se povuče sa estrade dok se ne porodi.

 Pevačica je tokom nastupa na Pesmi za Evroviziju otkrila da je trudna, ali je posle tog festivala rešila da miruje dok ne postane majka.
- Prestajem sa nastupima dok se ne porodim. Imala sam probleme u trudnoći i ne želim da rizikujem. Ne znam kako ću izdržati, već sad mi nedostaju nastupi, ali zdravlje bebe mi je najbitnije - priča Marija za Hit i otkriva zašto je pet meseci krila trudnoću:

- Zaista nisam želela da fokus bude na mojoj trudnoći. Znala sam da, ako napravim neku grešku, niko neće obraćati pažnju na to i svi će mi povlađivati jer sam trudna. Ali mediji su već saznali da sam u drugom stanju, pa sam odlučila da to potvrdim.

Foto: Privatna arhiva/promo

Marijana Mikić


Pevačica je otkrila i pol bebe i njen verenik i ona saznali su da će dobiti devojčicu, ali se i dalje nisu usaglasili oko imena: 
- Jovan i ja se prepiremo oko imena, ali mislim da ću pobediti. Jedino mogu da vam kažem da će beba imati staro srpsko ime, jer ne volim moderna imena.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Sramni udari kolega na Sašu Ilića! "Ko je on i šta je osvojio?"
Fudbal

Sramni udari kolega na Sašu Ilića! "Ko je on i šta je osvojio?"

Teške reči uputili su ruski treneri na račun legende srpskog fudbala Saše Ilića (46)! Tek što je preuzeo klupu ruskog kluba Nižnjeg Novgoroda, tamošnji treneri ostrvili su se na njega i poručili da on nema dovoljno jaku trenersku biografiju da bi postao strateg ove ekipe.

05.05.2024

12:56

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija