• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

16.03.2022

19:00

POSLALA MU I BROJ I POZIVNICU! U novoj emisiji "Do koske s Jovanom Jeremić", voditeljka se odazvala pozivu skandal majstora Mlađana Đorđevića!

printscreen

Estrada

POSLALA MU I BROJ I POZIVNICU! U novoj emisiji "Do koske s Jovanom Jeremić", voditeljka se odazvala pozivu skandal majstora Mlađana Đorđevića!

Podeli vest

Voditeljka Jovana Jeremić otkrila je u svojoj novoj kolumni ko joj je tražio broj

Opozicionar Mlađan Đorđević izbačen je iz emisije voditeljke Jovane Joksimović zbog toga što nije odgovarao na tematska pitanja već je vređao Aleksandra Vučića, predsednika Srbije. 

Ovu situaciju u svojoj emisiji "Do koske s Jovanom Jeremić" prokomentarisala je i popularna voditeljka, a potom otkrila da joj je političar tražio broj:

- Dobrodošli u jubilarno izdanje moje kolumne "Do koske sa Jovanom Jeremić", vaše omiljene rubrike na sajtu Informer.rs. Ako malo čudno pričam to je jer sam danas imala neke intervencije kada su u pitanju zubi. Ali posao je posao, naš posao je da se slikamo i kada imamo neke povrede. Hvala bogu sve se dobro završilo i najvažnije je da sam ja spremna da prokomentarišem ono što je obeležilo nedelju iza nas - počela je Jovana.

Foto: Printscreen You Tube

Jovana Jeremić

- Svi pričaju o skandalu koji se desio na jednoj drugoj televiziji gde je lider Pokreta Oslobođenja, Mlađa Đorđević ušao u žestoku raspravu sa voditeljkom koja je rekla da hoće da ga istera iz studija. I ono što je novo i što drugi ne znaju, on se inače na Tviteru raspitivao za moj broj telefona. Dakle, otišao je korak dalje i ovo je tvitovao:"Danas preko 700 novih pratilaca, treba češće da gostujem na Vučićevim televizijama. Ima li neko kontak od Jovane Jeremić?" - pročitala je jovana Tvit i nastavila:

- Vidim da se Mlađa Đorđević interesuje za moj kontakt, pa da mu ja odgovorim:"Mlađo, nikakav problem nije, i vrapci na grani imaju kontakt Jovane Jeremić. Ja sam dostupna 24 sata i što se mene lično tiče, hja znam da fasciniram opozicionare i da prate moj program jer oni veoma dobro znaju da je najkvalitetniji program vikendom na Pinku, gde je sloboda misli i sloboda govora prisutna."- poručila je Jovana Đorđeviću i pozvala ga u emisiju:

Foto: Printscreen You Tube

Jovana Jeremić

- Ja ću vrlo rado ugostiti Mlađana Đorđevića kod mene, naravno, ja mu garantujem jednu stvar- nikada ga neću isterati iz studija, prosto to nije u skladu s nekim mojim novinarskim kodeksima jer isterivanje gosta iz studija je pokazatelj da ste vi slab voditelj, novinar i urednik. Dakle, ja svog gosta nikada neću isterati iz studija, ali ono što Mlađanu moram da kažem je da se pripremi za hod po trnju. Ima ona izreka:"Proveo se kao bos po trnju", u svakom slučaju biće mu turbulentno sa mnom. Biće mu vispreno, zanimljivo uvek i oratorski maštovito i plodno. Tako da Mlađo, nikakav problem nije, kod mene si bezbedan u tom smislu, isterati te neću, ali da ćemo se nagvaždati ti i ja sigurno, ali vidim ja da si ti onako fin orator i da ću imati pune ruke posla.  A što se mene tiče, sa mnom ti je sve nezaboravno i nepredvidivo. E sada da li si ti spreman za takvu avanturu, to je već pitanje. Posle ove rubrike ćeš verovatno odgovoriti na Tviteru, ali ja sam neko ko smatra da je veliki problem ljudi kao što je Mlađa Đorđević taj što su oni opsednuti Vučićem i što oni svaku priliku gledaju samo da njega napadaju. Njegov problem je taj što mora da razdvoji svoju frustracuiju prema Aleksandru Vučiću, koju evidentno ima, ne samo on nego mnogi opozicionari i teme iz emisije. Ako bude gostovao kod mene, svakako ćemo imati temu emisije gde on neće moći da priča o čoveku koji je jednostavno nije tu, ali će moći da komentariše da, kako kaže čovek ne može da misli, vi hoćete nas da stavite u neke okvire. Toga kod mene nema, ja zovem goste koje hoću, pričaju šta misle o datoj temi, ali svakako imaju mene na kontra strani. Nije poenta da isteraš gosta iz studija, to je odraz nemoći voditelja, novinara i urednika. Stvar je da ga nadjačaš i pobediš verbalno, a Mlađanu će se to desiti ako bude "nevaljali dečak" u studiju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Teški izazovi pred novom Vladom: Njujork i Brisel su dve ogromne bitke nam koje tek slede!
Live TV

Teški izazovi pred novom Vladom: Njujork i Brisel su dve ogromne bitke nam koje tek slede!

Sednica Skupštine Srbije prošla relativno očekivano. Miloš Vučević izneo je ko će biti ministri u novoj Vladi. Ipak, kao po običaju, pripadnici opozicije pokušali su da naprave skandal i od ove sednice. Na ovu, ali i druge važne teme govorili su gosti "Info večeri" govorili su novinari Dejan Vukelić i Vlado Dimić, a putem vajber uključenja uživo u program javio se i Božo spasić, bivši operativac SDB.

01.05.2024

22:28

Perfidne igre Zapada sa Rusijom su razotkrivene! Obmanuli Putina u Minhenu, a Zelenskom učinili medveđu uslugu! (VIDEO)
Live TV

Perfidne igre Zapada sa Rusijom su razotkrivene! Obmanuli Putina u Minhenu, a Zelenskom učinili medveđu uslugu! (VIDEO)

U parku pobede u Moskvi otvorena izložba oružja zaplenjenog oružja. Iz ugla zapadnih medija, Rusi ismevaju NATO. Za to vreme, rat u Ukrajini intenzivno se vodi bez nade za skorašnji mir. Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su istoričar Miloje Pršić i politički filozof Dragoljub Kojčić. Putem vajber uključenja, uživo u program uključio se i novnar i ratni reporter Danijel Simić koji je govorio o tome kako trenutno izgleda front kod Časovog Jara.

01.05.2024

19:45

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!
I dunđeri i neimari

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!

Praznik rada danas praznuju i oni koji rade i oni koji još nemaju ni dan radnog staža. Ovaj dan, međutim, nekada je bio poseban za Crnotravce! Samouki zidari, tesari, kamenoresci bili su nekada najtraženiji majstori...Ovo je priča o njima.

01.05.2024

08:15