• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Svet/Informer.rs

21.03.2022

15:33

SKANDAL U PORODICI ĐOGANI: Zbog Đoleta sam završio u ZATVORU!

printscreen

Estrada

SKANDAL U PORODICI ĐOGANI: Zbog Đoleta sam završio u ZATVORU!

Podeli vest

Pevač Andrija Đogani, svima poznatiji kao Baki B3, progovorio je incidentu zbog kojeg je završio iza rešetaka.

Baki B3 je u zatvoru završio jer je ukrao vokmen, ali to nije jedini prekršaj koji je tih godina poznati reper napravio:

- Drpimo neki vokmen, obijemo iz zezanja nečiji auto, pa ga vozimo dok ima goriva, onda ga ostavimo na ulici... Sve je to bilo tako dok sa petnaest godina nisam završio u Vaspitno popravnom domu u Kruševcu. Dobio sam dve i po godine robije. Porodica je bila očajna. Tamo sam bio neko vreme, ali znate kako je u domu, gledali ste filmove "Sivi dom" i "Specijalno vaspitanje", pa smo i mi radili iste stvari... Tako sam odlučio da pobegnem iz doma - priznao je Baki, a onda je priznao da mu je oko svega mnogo pomogao Đole Đogani:

 

 

- Đole je tada već bio popularan, imao ozbiljnu karijeru. Često me je posećivao u zatvoru, a jedno njegovo pismo dosta je uticalo na to da se promenim. U njemu mi je napisao kako će mi on pomoći kako treba da se promenim, da se distanciram od lošeg društva, da boravak u zatvoru iskoristim za čitanje. To pismo sam čitao svaki dan. Jako sam zahvalan Đoletu za sve što je učinio za mene, da njega nije bilo ko zna kako bih završio - rekao je Andrija, nakon čega se prisetio boravka u Zabeli:

Foto: TV Pink printscreen

Đole Đogani

- Kada sam bio u Zabeli, dobio sam osam meseci, a svakodnevno smo išli negde na prinudni rad. Bilo je leto, meni je bilo ostalo mesec dana da odslužim. Kada smo radili nešto u gradu, ja pitam čuvara da odem do pijace da uzmem lubenicu. On me je pustio jer je znao da sam okej lik i da mi je ostalo mesec dana zatvora. I tako ja odem na pijacu po lubenicu i pobegnem da snimam spot sa Draganom Mirković.

 

 

Tom prilikom, Đole je opet odigrao važnu ulogu u njegovom životu, jer ga je upravo on vratio u zatvor, kako bi odslužio poslednjih mesec dana.

POGLEDAJTE EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Milinković: Puna podrška predsednicima Vučiću i Dodiku u borbi proriv sramne rezolucije o Srebrenici!
Politika

Milinković: Puna podrška predsednicima Vučiću i Dodiku u borbi proriv sramne rezolucije o Srebrenici!

Ovih dana smo svedoci žestokih pritisaka na Srbiju, Republiku Srpsku i srpski narod. Ipak, ovaj put su ti pritisci mnogo perfidniji, a samim tim i opasniji. Pod maskom kulture sećanja, pokušava nam se udariti žig genocidnog naroda. Zato smatram da mi Srbi nemamo pravo na ćutanje. Podrška predsednicima Vučiću i Dodiku, u borbi za nacionalno dostojanstvo i nacionalni opstanak, potrebnija je nego ikada, saopštio je načelnik opštine Gacko dr Ognjen Milinković.

21.05.2024

13:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija