• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Star/Informer.rs

06.04.2022

12:58

LUKAS JE CAR AKO JE TUŽIO ŽIRI, SVI GA OBOŽAVAMO Slađana Trajković progovorila o Konstrakti, pa otkrila da li Đani podržava predsednika!

Insajder

Estrada

LUKAS JE CAR AKO JE TUŽIO ŽIRI, SVI GA OBOŽAVAMO Slađana Trajković progovorila o Konstrakti, pa otkrila da li Đani podržava predsednika!

Podeli vest

On ima i harizmu i glas, može da peva šta hoće. Svaka njegova pesma je dobra - rekla je Slađa.

Iako se na trenutak učinilo da se medijska prašina oko Konstrakte slegla, čini se da se o njenom nastupu i dalje priča, a skandal koji je propratio izbor za pesmu Evrovizije još uvek ne jenjava.

Veliki broj javnih ličnosti se i dalje oglašava po tom pitanju i iznosi svoje mišljenje o Konstrakti, ali i Aci Lukasu i njegovoj odluci da tuži čelnike RTS-a za nameštanje pobede. Jedna od njih je i Slađana Trajković, supruga pevača Radiše Trajkovića Đanija.

Kako komentarišeš izbor pesme za Evroviziju?

Foto: Printscreen You Tube

- Ja sam oduševljena pobednicom, baš smo komentarisali Đani i ja, ona je izazvala reakciju i niko imun na nju nije ostao. Pritom, ljudi moraju da čuju pesmu, ta pesma i te kako ima poruku. Ili ćemo da pobedimo, ili ćemo da budemo tu negde, u prvih pet. Mi prvih nekoliko dana kroz kuću idemo i pevamo.

Kako ti se svidela Lukasova pesma?

- Dobra je, lepa pesma, meni se na prvo slušanje dopala. Znaš kako, ja Lukasa volim, mi ga svi u kući obožavamo, tako da je meni svaka njegova pesma dobra. On ima i harizmu i glas, može da peva šta hoće. Imao je i nastup dobar, tako da je meni to bilo top.

A to što je tužio žiri što nisu glasali za njega?

Foto: Printscreen You Tube

Tekst potpisa

- Nisam znala da je tužio žiri. Pa, on je legenda, stvarno. On je najjači lik, majke mi moje.

 Jel bi posavetovala Đanija da se prijavi za Evroviziju?

- Đani je legenda, on gde god da se pojavi atrakcija je sam od sebe. Za njega bi realno svi glasali. Ako bude imao želju što da ne, ali mislim da njega ne zanima taj tip takmičenja. Ali, ne sumnjam da bi ostvario uspeh.

Jesi li se izmirila sa Đorđem Davidom nakon onih prozivki?

Foto: Printscreen You Tube

- Nemam ja šta da se mirim sa njim, dobio je od nas malo pažnje, dosta mu je. Suludo mi je da o njemu više pričam, i o onima koji jedva čekaju da se nakače na Đanija. Kad je Đani prvog nekog komentarisao? Nije nikad, ima pametnija posla.

Mnogi poznati podržavaju predsednika, Đani se nikad javno nije izjasnio?

- Podržavamo i mi predsednika, ali evo Đani sad dobacuje da hoće on da bude predsednik. Eto, nećemo da ga prijavimo na Evroviziju nego da bude kandidat za predsednika Srbije.

POGLEDAJTE EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija