• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Kurir

04.05.2024

10:04

Šok! Srbin posetio prijatelja u bolnici pa zapalio cigaru: Sestra ga opomenula, on najavljuje tužbu

Shutterstock

Društvo

Šok! Srbin posetio prijatelja u bolnici pa zapalio cigaru: Sestra ga opomenula, on najavljuje tužbu

Podeli vest

Korisnici društvenih mreža postavljaju u raznim grupama mnogo pitanja, a nedavno je jedno pitanje, ali i sam potez jednog korisnika, mnoge šokiralo!

Naime, on je bio u poseti prijatelju koji je u bolnici i tamo je zapalio cigaretu. Medicinsko osoblje ga je opominjalo da je to zabranjeno, a sada on hoće da tuži bolnicu jer je, kako on navodi, to kršenje ljudskih prava.

Foto: printscreen facebook

 

 

- Danas sam bio u poseti prijatelju u bolnici. Međutim, dogodila mi se neprijatna situacija. Zapalio sam cigaretu i u tom momentu mi je prišla glavna medicinska sestra i napala me. Ja njoj kažem da nigde nema znaka da je zabranjeno pušenje u toj prostoriji. No ona je terala po svome, pretila mi obezbeđenjem. Rešio sam da tužim bolnicu za kršenje ljudskih prava u tom slučaju. Kako da formulišem tužbu - napisao je ovaj čovek u grupi "Pravna pitanja".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija