• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.05.2024

09:10

Svi su gledali samo u nju! Haljina koja se ne viđa svaki dan, podelila je svet - Kič ili vrhunac mode? (FOTO)

Tanjug/AP

Moda i lepota

Svi su gledali samo u nju! Haljina koja se ne viđa svaki dan, podelila je svet - Kič ili vrhunac mode? (FOTO)

Podeli vest

Poznate manekenke ne propuštaju dešavanja na 77. Kanskom festivalu koji je počeo 14. maja, a Leomi Anderson (31) je sinoć privukla posebnu pažnju.

Leomi Anderson (31) je manekenka koja kada prođe ne može da ostane nezapažena. Njena lepota, ali i veoma čudna kreacija, privukla je sve poglede sinoć na Kanskom festivalu, na premijeri filma "Marcello Mio".

Ove godine Kanski festival "izgoreo" od raznoraznih modnih izdnja, a čini se da promašaja u oblačenju ima zaista malo. 

Lepa manekenka je definitivno izabrala pravu dramatičnu haljinu i na pravi način odgovorila na kodeks oblačenja. 

Haljina je brenda "Sophie Couture", koja izgleda kao prava magija, iako je za standardni ukus možda "previše", moramo znati da ovo nije uobičajni izlazak niti povod. 

 

Jednostavna i duga haljina prati liniju tela koja otkriva ramena, a samo osnova ove haljine je sama po sebi posebna, teksturisana je od krute tkanine. 

Zanimljivo je da je haljina čitavom dužinom ukrašena žutim listićima, a dodata joj je i predimenzionirana mašna sa crnim perjem na leđima. 

Donji deo haljine, šlep podeća na jorgan, ali naspram celokupnog utiska to se čini da je zanemarljivo. 

Dok je za neke ovo elegancija, za druge je pravi kič. Sve je to do samog ukusa, ali istina je da Leomi zna svaku kreaciju da ponese i iznese. 

Celokupan stajling je zaokružila sa srebrnim nakitom i crnim salonkama.

 Podsetimo, Kanski festival počeo je 14. maja i trajaće do 25. maja. Donosi filmske i mode spektakle koje neizbežno prate i šokovi na crvenom tepihu. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vesić: Radimo na boljoj saobraćajnoj povezanosti sa Rumunijom
Politika

Vesić: Radimo na boljoj saobraćajnoj povezanosti sa Rumunijom

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić i ambasadorka Rumunije u Srbiji Silvija Davidoju saglasili su se danas da bi dobri politički odnosi dve zemlje trebalo da utiču i na poboljšanje ekonomskih odnosa odnosno bolju saobraćajnu povezanost čemu bi, kako su naveli, doprinela realizacija projekata pre svega u oblasti putne i železničke infrastrukture.

03.06.2024

17:24

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

Premijera nove lutkarske predstave „Zec i Pas“
Kultura

Premijera nove lutkarske predstave „Zec i Pas“

Pozorište lutaka „Pinokio“ će u sredu 05. juna 2024. godine u 20 časova održati premijeru predstave ZEC I PAS, u režiji Silvana Omerzua, a repriza predstave „Zec i Pas“ će se održati u subotu, 08. juna u 12 časova.

03.06.2024

14:50

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija