• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M.O.

21.05.2024

13:10

Prezgodna, a zakopčana do grla! Manekenka digla atmosferu ledenim pogledom, zbog nje je bilo vrelo na Kanskom festivalu (FOTO)

Tanjug/AP

Moda i lepota

Prezgodna, a zakopčana do grla! Manekenka digla atmosferu ledenim pogledom, zbog nje je bilo vrelo na Kanskom festivalu (FOTO)

Podeli vest

Manekenka Rouzi Hantintgton Vajtli (37) je sinoć prošetala crvenim tepihom i sve prisutne ostavila bez daha svojom odevnom kombinacijom.

Ako ikada budete potražili inspiraciju za otelotvorenje elegancije, onda je vreme da pogledate fotografije od Rouzi Hantintgton Vajtli (37) sa Kanskog festivala, koja je bila na premijeri filma "The Shrouds".

Ona se odlučila za crnu dugu klasičnu haljinu koja je bila prekrivena providnom svilom od ramena pa sve do dole. Sve je bilo jako svedeno, a najjači efekat je bio taj što iako su joj ruke bile skroz prekrivene, nazirao se luksuzan nakit. 

Dole je imala crne lakovane salonke koje su dale "bum efekat" celoj kombinaciji. 

 

 

Odlučila se za jaku i naglašenu šminku koja joj je dodatno istakla oči i naglasila več oštre crte lica. Frizura joj je bila skroz zalizana, pa se činilo kao da je kratko ošišana.

Celokupan stajling je bio miks između vamp žene i suve elegancije. Mnogi je gledaju kao pravu modnu inspiraciju, a posle Kanskog festivala broj će se sigurno udvostručiti. 

Inače, zvezda akcionih filmova Džejson Stejtam je već dugi niz godina u vezi sa ovom prelepom manekenkom, iz koje su dobili dvoje dece. 

Foto: profimedia

 

Važe za jedne od najskladnijih parova u Holivudu, a svi se pitaju da li će uskoro doći do venčanja. 

Podsetimo, Kanski festival počeo je 14. maja i trajaće do 25. maja. Donosi filmske i mode spektakle koje neizbežno prate i šokovi na crvenom tepihu.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Romi se sećaju pakla koji su pre 25 godina doživeli na Kosovu i Metohiji: Kuće im spaljivane, proganjani su i proterivani
Politika

Romi se sećaju pakla koji su pre 25 godina doživeli na Kosovu i Metohiji: Kuće im spaljivane, proganjani su i proterivani

U francuskom gradu Troyesu održana je ceremonija obeležavanja Dana sećanja na stradale, prognane i nestale Rome na Kosovu i Metohiji. Burhan Osmani, organizator i inicijator ovog događaja, podsetio je prisutne na teške okolnosti u kojima su se Romi našli tokom rata na Kosovu i Metohiji u drugoj polovini 1990-ih godina, kada su Albanci hteli da otcepe južnu srpsku pokrajinu.

21.06.2024

19:42

Otkriveno! Evo kada će biti izabran novi gradonačelnik Beograda!
Politika

Otkriveno! Evo kada će biti izabran novi gradonačelnik Beograda!

Predsednik Skupštine Grada Beograda, Nikola Nikodijević, zakazao je 2. sednicu Skupštine grada Beograda za ponedeljak, 24. jun, u 10 časova. Mesto održavanja sednice je zgrada Skupštine grada na Trgu Nikole Pašića 6, u velikoj sali u prizemlju. Na dnevnom redu ove sednice naći će se izbor gradonačelnika Beograda, zamenika gradonačelnika i članova Gradskog veća.

21.06.2024

18:43

Đurić: Srbija je stabilna, sigurna i slobodna!
Politika

Đurić: Srbija je stabilna, sigurna i slobodna!

Čitajući kojekakve budalaštine koje udarna Đilasova pesnica i fantom koji je pored grada u kome živi menjao čak i ime pa se danas zove Borko izjavljuje prosto se, samo od sebe, nameće pitanje - da li on zaista smatra građane Srbije ludim i glupim?

21.06.2024

18:10

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

I Srbija ima Brione! Evo gde se nalaze
Srbija

I Srbija ima Brione! Evo gde se nalaze

Brioni su nacionalni park i čuveno hrvatsko letovalište koje čine nekoliko ostrva i danas se pominje kao omiljeno mesto za odmor Josipa Broza Tita. Ali, i Srbija ima Brione...

20.06.2024

17:51