• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.05.2023

09:10

HAJDI KLUM ISPALE GRUDI NA CRVENOM TEPIHU Slavna manekenka pokazala PREVIŠE na Kanskom festivalu  - BEZ GAĆICA na premijeri (FOTO)

EPAIMAGES

Zanimljivosti

HAJDI KLUM ISPALE GRUDI NA CRVENOM TEPIHU Slavna manekenka pokazala PREVIŠE na Kanskom festivalu - BEZ GAĆICA na premijeri (FOTO)

Podeli vest

Manekenka Hajdi Klum se na premijeri filma "The Pot-Au-Feu" u Kanu pojavila u atraktivnoj žutoj haljini sa velikim izrezima, a dok je pozirala doživela je peh jer je delimično pokazala grudi.

Jednu od najizazovnijih haljina na ovogodišnjem festivalu u Kanu ponela je manekenka Hajdi Klum.

Haljina jarko žute boje za koju se ona odlučila ima dubok dekolte i veliki šlic, kao i neobično krojene, predimenzionirane dodatke na rukavima.

Slavna manekenka je podigla ruke, a rukavi su podsetili na siluetu slepog miša. Prilikom poziranja Hajdi je doživela nezgodu kada je digla ruke, jer su joj ispale grudi, a mnogi su primetili da nema ni gaćice.

Nekadašnja manekenka brenda Viktorija Sikret poznata po odvažnim modnim kombinacijama je ovoga puta, čini se, preterala.

Dubok dekolte je skoro u potpunosti otkrio grudi, a dve ukrštane trake na stomaku potpuno su ga otkrile.

Šlic u donjem delu haljine sezao je do bokova i delovalo je kao da manekenka uopšte ne nosi donji veš. 

Haljina je okarakterisana kao najsmelija haljina koja je viđena na Kanskom festivalu, a modni eksperti su istakli da se radi o neukusu i namernoj modnoj provokaciji. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija