• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/J. Rafailović

27.04.2022

09:06

LAZIĆU SADA PRETI ZATVOR! Otkrivamo šta mu se sve stavlja na teret i kakve će biti kazne!

printscreen

Estrada

LAZIĆU SADA PRETI ZATVOR! Otkrivamo šta mu se sve stavlja na teret i kakve će biti kazne!

Podeli vest

Darko Lazić priveden je jutros u 4 časa na auto-putu na Novom Beogradu zbog više prekršaja koje je počinio

Popularnog pevača u ranim jutarnjim časovima zasutavili su presretači dok je vozio 117 na čas na deonici na kojoj je ograničenje 80 na čas.

Foto: Insajder/Zoran Sinko

Darko Lazić

Osim ovog saobraćajnog prekršaja, podvrgnut je alko- testu, ali i testu na drogu koji je bio pozitivan, a izmereno mu je i 0.91 promil alkohola u organizmu.

Kako za Informer.rs otkriva advokat, sankcije koje sada prete Darku su ozbiljne, a preti mu i zatvorska kazna. 

- Za sve prekršaje koje je počinio mogao bi da dobije novčanu kaznu u iznosu od oko 310.000 dinara, 24 meseca zabrane vožnje, iako je njemu već oduzeta dozvola, ali za navedene prekršaje kazna je ta. Pored toga, vozač koji napravi sve ovo što je Lazić uradio, dobija i 37 kaznenih poena. Vozač koji upravlja vozilom i kome se ustanovi da je pozitivan na droga-test, sudija može nakon saslušanja da mu odredi meru lečenja od zavisnosti u trajanju od oko 2 meseca. Pored svega ovoga sudija može da odredi i kaznu zatvora do 60 dana. U svakom slučaju, na sudu je da odluči da li će ga poslati na lečenje ili u zatvor - navodi advokat za Informer.

Foto: printscreen

Voli brzu vožnju, a i alkohol... Darko Lazić

Podsetimo, pevač je vozio automobil marke "golf", a biće zadržan u prostorijama PS Novi Beograd, nakon čega će biti sproveden kod sudije za prekršaje. On je sinoć, pre privođenja, bio na rođendanu kod boksera Marka Nikolića, a prema snimcima, uživao je u društvu kolege Joce Stefanovića i pevačice Dušice Grabović 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Tužilac

pre 2 godine

Pobogu ima li u ovoj zemlji odgovornog i savesnog sudije? Šta sve još taj divljak treba da uradi da bi mu se doživotno zabranilo učešće u saobraćaju i da se pošalje na par godina u zatvor, kako to zakoni nalažu? To je čovek koji nema ni trunke savesti i očigledno se neće dovesti u red dok ne bude drastično kažnjen, jer sve druge mere njemu ne znače ništa. Vozačka mu suspendovana (ako je uopšte ikada i polagao vozački) 9 (devet) godina i on mrtav ladan seda za volan drogiran i pijan pa divlja ... Užas

ALEKSANDAR BOJIC

pre 2 godine

AKO NEKO KOME JE BOG PODARIO DRUGU SANSU NIJE IZVUKAO POUKU IZ TOGA...I NASTAVLJA DA LUDUJE U ZIVOTU PONOVO...ONDA NJEMU ZAISTA NEMA SPASA ...

Dejan

pre 2 godine

Vreme je da se pokrene peticija da se ovaj narkoman i alkoholicar strpa u zatvor najmanje 5 godina. Ili da kolektivno kao narod svi promenimo ime u Darko Lazić I da vozimo pijani i drogirani jer je to očigledno dozvoljeno ovom moronu.

Izbori 2024

Vesti

TV

Teški izazovi pred novom Vladom: Njujork i Brisel su dve ogromne bitke nam koje tek slede!
Live TV

Teški izazovi pred novom Vladom: Njujork i Brisel su dve ogromne bitke nam koje tek slede!

Sednica Skupštine Srbije prošla relativno očekivano. Miloš Vučević izneo je ko će biti ministri u novoj Vladi. Ipak, kao po običaju, pripadnici opozicije pokušali su da naprave skandal i od ove sednice. Na ovu, ali i druge važne teme govorili su gosti "Info večeri" govorili su novinari Dejan Vukelić i Vlado Dimić, a putem vajber uključenja uživo u program javio se i Božo spasić, bivši operativac SDB.

01.05.2024

22:28

Perfidne igre Zapada sa Rusijom su razotkrivene! Obmanuli Putina u Minhenu, a Zelenskom učinili medveđu uslugu! (VIDEO)
Live TV

Perfidne igre Zapada sa Rusijom su razotkrivene! Obmanuli Putina u Minhenu, a Zelenskom učinili medveđu uslugu! (VIDEO)

U parku pobede u Moskvi otvorena izložba oružja zaplenjenog oružja. Iz ugla zapadnih medija, Rusi ismevaju NATO. Za to vreme, rat u Ukrajini intenzivno se vodi bez nade za skorašnji mir. Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su istoričar Miloje Pršić i politički filozof Dragoljub Kojčić. Putem vajber uključenja, uživo u program uključio se i novnar i ratni reporter Danijel Simić koji je govorio o tome kako trenutno izgleda front kod Časovog Jara.

01.05.2024

19:45

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!
I dunđeri i neimari

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!

Praznik rada danas praznuju i oni koji rade i oni koji još nemaju ni dan radnog staža. Ovaj dan, međutim, nekada je bio poseban za Crnotravce! Samouki zidari, tesari, kamenoresci bili su nekada najtraženiji majstori...Ovo je priča o njima.

01.05.2024

08:15