• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir.rs

29.07.2022

21:34

SVEKAR JANE TODOROVIĆ KUPIO SPRAT U KULI BEOGRAD - ISKEŠIRAO 15 MILIONA EVRA?! Bogataš Sveta ima i dvorac u Nemačkoj! (FOTO)

printscreen

Estrada

SVEKAR JANE TODOROVIĆ KUPIO SPRAT U KULI BEOGRAD - ISKEŠIRAO 15 MILIONA EVRA?! Bogataš Sveta ima i dvorac u Nemačkoj! (FOTO)

Podeli vest

Svekar pevačice Jane Todorović, Sveta Todorović, navodno je kupio ceo sprat u Kuli Beograd, a kako se navodi, to zadovoljstvo ga je koštalo vrtoglavih 15.000.000 evra

Malo ko zna da Janin svekar u Minhenu i Beogradu ima imperije. Njegove vile, auto parkovi, spratovi sa odećom, obućom liče na tržne centre, navodi "Kurir".

Njena svekrva, majka njenog supruga Ivana, takođe u Minhenu ima lanac kozmetičkih salona.

Kako prenose mediji, svekar milijarder kupio je Jani Todorović skupoceni poklon za rođendan, a u pitanju je ružičasta "birkinka", tašna za koju postoji lista čekanja.

U svetu torbi, kraljica svih listi čekanja je Hermesova Birkin torba. Među glumicama, pevačicama, starletama ona je stvar prestiža, a cena joj ide od 7.000 do 70.000 evra.

Jana takođe ima zamak, i to u Postbauer-Hengu, u blizini Nirnberga u Nemačkoj koje je njen svekar kupio pre sedam godina, a ono se prostire na imanju od čak 16 hektara. Pored dvorca tu je i jezero, pomoćna kuća, veliki park, poseban deo za životinje. Dvorac se zove Kago Todorović i urađen je u baroknom stilu s notom renesanse, kao i nekoliko kula koje mu daju posebnu draž.

Foto: printscreen instagram/janavip2011

Jana i Sveta Todorović ispred zamka u Nemačkoj

Pevačica nikada javno nije isticala koliko je porodica njenog supruga imućna:

- Nikada to ne bih isticala, ali kad ste već saznali, jeste, to je dvorac mog svekra Svete, kog izuzetno cenim i poštujem. Mi smo velika porodica i on je jedan uspešan i cenjen čovek. Oduvek sam živela skromno i u tom duhu vaspitavam i svoje dete - rekla je pevačica pre dve godine za domaće medije.

 

BONUS VIDEO:

 

 



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

JOVANA PONOVO OPLELA PO MAJI MARINKOVIĆ I STARLETALA: Svako mora da zna svoje mesto!
Estrada

JOVANA PONOVO OPLELA PO MAJI MARINKOVIĆ I STARLETALA: Svako mora da zna svoje mesto!

Voditeljka Jovana Jeremić proteklih dana prolazi kroz pravi pakao zbog pretećih poruka koje dobija od osobe koja tvrdi da je član klana Veljka Belivuka. Jovana je zbog toga danas provela skoro četiri sata u policijskoj stanici kako bi dala izjavu, a sada se tim povodom oglasila na društvenim mrežama i ponovo potkačila starlete i Maju Marinković

29.07.2022

21:10

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija