• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/G. S.

02.08.2022

07:38

OVAKO JE JOVANA JEREMIĆ REAGOVALA KAD SU POČELE DA STIŽU PRETNJE! Voditeljka uslikana u Crnoj Gori dok panično razgovara telefonom i drži ćerkicu u naručju (PAPARACO)

G. S.

Estrada

OVAKO JE JOVANA JEREMIĆ REAGOVALA KAD SU POČELE DA STIŽU PRETNJE! Voditeljka uslikana u Crnoj Gori dok panično razgovara telefonom i drži ćerkicu u naručju (PAPARACO)

Podeli vest

Voditeljka Jovana Jeremić tokom svog boravka u Crnoj Gori, na odmoru sa ćerkicom Leom počela je da dobija preteće poruke, a naš paparaco uslikao ju je usred te drame

Jovana je odmah nakon dobijenih poruka krenula za Beograd, a vreme čekanja prevoza do aerodroma iskoristila je da obavi i nekoliko telefonskih razgovora dok je njena mezimica spavala. 

Foto: G. S.

Jovana Jeremić strpljivo čekala da joj se ćerka probudi

Voditeljka nije pravila dramu oko toga gde će čekati, već je kupila sok i torbu za plažu spustila na zemlju, te sačekala da njena ćerkica odspava kako bi nastavila dalje.

Jovana voli da uživa na lepim destinacijama, a često je gost i skupih hotela, ali joj to nije imperativ i ne pravi haos ako nije baš uvek u savršenim uslovima.

Nju je naš paparaco uslikao usred drame tokom koje joj je nepoznata osoba slala preteće poruke, te je Jovana bila vidno potrešena i neraspoložena što se može videti i na fotografijama.

Foto: G. S.

Jovana iskoristila vreme da razgovara telefonom...

Podsetimo, voditeljka je obelodanila da dobila na desetine poruke od nepoznate osobe koja se predstavila kao član grupe Veljka Belivuka i prijatelj Tamare Đurić, kao i da štiti interese Maje Marinković s kojom je Jovana imala verbalni sukob.

- Dobila sam pretnje, nagledala sam se svega. Mnogi bi hteli da imaju karijeru kao ja što imam u svom poslu. Želim odmah da demantujem kako sam ja sebi slala poruke, što je sramno! Pokojni Aleksandar Tijanić mi je govorio da se svako kreće u krugu svoje pokvarenosti. To bi možda neko uradio, kupovao kartice i slao poruke na svoj broj, ali Jovani Jeremić to ne treba. Bila sam najbolji student, došla sam na ovu televiziju i sama izgradila svoj status i neću dozvoliti da Srbija postane zemlja starleta iz krimigenog miljea, koje mogu da mafijaju po zemlji kako se njima nakrivi kapa, pa da posle traže od svoji makroa i mafijaša zaštitu. To nije moralno! Što se tiče samih starleta, mene krive da sam ih ja izumela. Ja nemam ništa protiv njih, dakle starlete koje su damice, koje su zabavne, toliko ima finih devojaka koje se bave tim poslom, ali ja imam problem sa starletom koje su iz kriminalnog miljea. Moraju da znaju gde im je mesto u društvu, ne mogu da mafijaju - istakla je Jeremićeva proteklih dana. 

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Dve tragedije za nedelju dana! Da li neko namerno ubija svetke lidere?
Live TV

Dve tragedije za nedelju dana! Da li neko namerno ubija svetke lidere?

Još uvek nema zvaničnih informacija o tome šta se dogodilo sa iranskim predsednikom. Premijer Slovačke na svu sreću je živ, ali ono što se dogodilo je ili namerna opstrukcija ili neverovatan propust njegovog ličnog obezbeđenja. Na sve aktuelne teme u svetu u emisiji "Info dan" govorili su dr Stanislav Sretenović, istoričar i Bojan Dimitrijević, ekonomista.

21.05.2024

16:56

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija