• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir

20.10.2022

22:15

ŽIVELA SRBIJA, ŽIVEO BEČ, OVDE NIKADA NE BIH ŽIVELA! Oglasila se Andreana Čekić iz Amerike i otkrila sa kakvim problemima se susreće!

Estrada

ŽIVELA SRBIJA, ŽIVEO BEČ, OVDE NIKADA NE BIH ŽIVELA! Oglasila se Andreana Čekić iz Amerike i otkrila sa kakvim problemima se susreće!

Podeli vest

Andreana Čekić nalazi se na velikoj američkoj turneji sa svojim bendom. Ona se iz Las Vegasa oglasila i otkrila kako se provodi na drugom kontinentu.

Njeno putovanje u Ameriku privuklo je veliku pažnju jer je s njom krenuo i Aca Nikolić Čergar, za kojeg se pisalo da je Andreanin dečko, ali je pevačica objasnila da su njih dvoje najbolji prijatelji.

Foto: e-stock

Ona je priznala da ne zna za meru i smatra da je dobro što ne ume da se kocka.

Kako se provodiš na američkoj turneji?

- Radno i paradno. S mojim bendom je uvek zanimljivo, a povela sam i mamu. Trenutno smo u Vegasu, a za vikend putujemo dalje. Dosad smo posetili Njujork, Misuri, Ajovu, Arizonu, Jutu, Nevadu, a čeka nas Florida i mnogo još.

Kakvi su ti utisci iz Vegasa?

- Znaš onu dobru staru: "Šta se dogodi u Vegasu, ostaje u Vegasu!"

Da li si se oprobala u kocki?

- Moja sreća je što ne znam da kockam, inače bih se vratila kući praznih džepova. Neko sam ko ne zna za granicu, tako da je odlično što se u to ne razumem.

Aca Nikolić Čergar je takođe s tobom na turneji. Da li ste obnovili ljubavnu vezu?

- Aca je moj najbolji prijatelj dugi niz godina. Poznajemo se od 2003. On je neko ko je verovao u mene, ko me je čak naterao da se takmičim u "Zvezdama Granda" i na tome sam mu beskrajno zahvalna. Mi nismo u vezi, iako mediji to stalno pišu. On je ovoj turneji doprineo mnogo, jer njega ljudi obožavaju i često na koncertima čujem da su došli baš zbog njega, što mi je drago, jer on kao osoba i svirač zaslužuje svu ljubav sveta.

Nešto o vama...

- Je l' mi sad persiraš? Hahahaha... To je to.

Koju pesmu ti najviše traže da pevaš u Americi?

- "Srećo, pojavi se", "Blago suzama" i, naravno, "Cipele".

Možeš li da zamisliš da živiš u nekoj njihovoj državi?

- Ne bih, jer ovde se nigde ne puši. Živeli Srbija i Beč!!!

Pevačica je dogovorila novogodišnji nastup sa kumom Darkom Lazićem i obećala svojoj publici ludu i nezaboravnu noć. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija