• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/G.T/A.A

11.11.2022

14:01

PUKLA TIKVA! JELENA KARLEUŠA SA POPOVIĆEM VIŠE NIJE U DOBRIM ODNOSIMA! Svuda su je UGASILI, OVO mu NIKADA NEĆE ZABORAVITI

printscreen

Estrada

PUKLA TIKVA! JELENA KARLEUŠA SA POPOVIĆEM VIŠE NIJE U DOBRIM ODNOSIMA! Svuda su je UGASILI, OVO mu NIKADA NEĆE ZABORAVITI

Podeli vest

Iskreno moram da kažem da sam pre svega na Pinku zabranjena jer sam napala ljude koji su me snimali dok sam brisala grob svoje majke, doveli do usijanja i uterali u crveno.

Pevačica Jelena Karleuša juče je održala konferenciju za medije povodom novogodišnje noći u našoj prestonici.

Jelena je odgovarala na mnoga pitanja novinara i otkrila pikantne detalje o svom odnosu sa Sašom Popovićem otkada je napustila "Zvezde Granda", novom biznisu Lepe Brene i pripremama za novi album koji će pomeriti sve granice.

Ona je takođe pričala i o tome da su kako se promenila postava u žiriju popularnog muzičkog takmičenja prijateljski odnosi i ljubav zahladneli, ali da Popoviću nikada neće zaboraviti to što je pozvao u takmičenje u najtežem periodu njenog života kada je bila zabranjena u svim mogućim medijima. 

Lepa Brena je pokrenula svoju modnu liniju

- Sve što ima veze sa biznisom i ženama koje se bave time podržavam i prosto mi je krivo što ja nisam ušla u to i krenula sa nekim svojim brendom. Bila sam najavila svoju trikotažu, i htela da se pojavim u svojoj kreaciji ali ne mogu prosto da se posvetim tome jer sam se posvetila albumu. 

Foto: Printscreen/Instagram

Odlaskom Jelene Karleuše iz "Zvezda Granda" promenili su se odnosi sa Suzanom i Sašom Popovićem i čini se da je Ceca Ražnatović preuzela primat u celoj priči. Druženja na slavljima su bila na koje Jelena nije bila pozvana

- Otkada sam otišla iz "Zvezda Granda" to je splasnulo. Ja na takva slavlja nisam bila pozvana tako da to ne bih komentarisala svakako svu sreću im želim, neka se ljudi druže i vole i neka to bude uspešno. Sa Marijom sam super, ona nije bliska ni sa kim ona voli samu sebe i svog psa. 

Obzirom da su ZG prešle na Pink, sve zanima da li bi i tada izašla iz žirija, jer kako se zna upravo na ovoj televiziji je i zabranjena

- Iskreno moram da kažem da sam pre svega na Pinku zabranjena jer sam napala ljude koji su me snimali dok sam brisala grob svoje majke, doveli do usijanja i uterali u crveno. Ja nisam inače agresivna žena ali tada mi je pao mrak na oči pa sam zabranjena- rekla Jelena u interjvu za Informer.  

Foto: Printscreen You Tube

Svojim učešćem je obeležila takmičenje Zvezda Granda, a kako od odlaska nije preterano pričala o tome sada je otkrila nešto na čemu će zauvek biti zahvalna Saši Popoviću

- Svakako smo skrenuli pažnju, ali da sam nastavila ne bi mogla da postignem ovo što planiram. Ja sam donela novu publiku i novu energiju koja je mnogo doprinela i kako sam otišla daj nedostatak se vidi sada. Zvezde Granda su mi pomogle u tome što sam u tom periodu bila zabranjena, i Saša Popović me je pozvao i dao mi šansu da budem na televiziji u jako ružnom periodu mog života. 

 Karleušini snmici na Tik toku broje milione pregleda 

- Jedva čekam da se aktiviram na Tik toku i to ću učiniti sa izlaskom albuma, jako sam uzbuđena od zbog toga što će Tik tok biti moj cilj i novi album će biti upravo vezan za tu platformu - otkrila je Jelena Karleuša u intervju za Informer. 

 

BONUS VIDEO: 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

'Režim u Prištini vraća u najtamnije dane' - Srpska lista: Kurti nastavlja sa kršenjem osnovnih prava
Politika

'Režim u Prištini vraća u najtamnije dane' - Srpska lista: Kurti nastavlja sa kršenjem osnovnih prava

Srpska lista saopštila je danas da režim premijera privremenih prištinskih institucija Aljbina Kurtija, dok se čeka da predstavnici međunarodne zajednice konačno konkretno deluju, i da "anemična saopštenja" sa "pozivima obema stranama" zamene konkretnim merama i odlukama zbog kršenja prava srpskog naroda i Srpske pravoslavne crkve na Kosovu i Metohiji, nastavlja sa progonom Srba i kršenjem osnovnih ljudskih, verskih i građanskih prava i vraća nas u "najtamnije dane iz prošlosti".

14.05.2024

16:42

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Beograd ima Čumićevo, a ovaj grad Stanino sokače!
Srbija

Beograd ima Čumićevo, a ovaj grad Stanino sokače!

Nedelja zajedništva i sećanja u šabačkoj Ekonomsko-trgovinskoj školi "Stana Milanović" obeležena je na poseban način - otvaranjem Staninog sokačeta, koje će predstavljati ulaz u školu i novo poglavlje života svakog njenog učenika.

14.05.2024

17:19