• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

14.11.2022

11:32

TAMARA ĐURIĆ SE OGLASILA PRVI PUT NAKON HAPŠENJA MUŽA! Starleta šokirala ponašanjem samo par dana nakon što je policija privela oca njene ćerke! (VIDEO)

Printscreen, Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Estrada

TAMARA ĐURIĆ SE OGLASILA PRVI PUT NAKON HAPŠENJA MUŽA! Starleta šokirala ponašanjem samo par dana nakon što je policija privela oca njene ćerke! (VIDEO)

Podeli vest

Suprug starlete Tamare Đurić i otac njene ćerke, Nikola Kačarević uhapšen je u petak na Vračaru sa još 16 osoba u okviru akcije privođenja grupe za koju se smatra da ju je oformio Radoje Zvicer, vođa "Kavačkog" klana. Međutim, starleta toga dana nije želela ništa da komentariše, niti se oglašavala, a sada se pojavio njen snimak na društvenim mrežama

Tamara je nedavno izjavila da se razvodi od Nikole, ali do zvanične brakorazvodne parnice nije došlo te je Kačarević i dalje u braku s njom. A kako se spekuliše, njih dvoje su se i pomirli, te razvod nisu ni planirali.

Foto: HIT dodatak/informer

Izašla u provod dva dana nakon hapšenja muža... Tamara i Nikola

Međutim, Tamara je sinoć objavila snimak koji uopšte ne ukazuje na to da ona ima bilo kakve veze s Nikolom s obzirom na to da starleta na snimku đuska u izlasku.

Ona je juče imala nekoliko objava od kojih je jedna iz automobila, a jedna iz provoda u kojoj je snimala svoju skupocenu garderobu i uopšte nije delovalo kao da joj privođenje supruga teško pada.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Crno-beli zbog smene Duljaja ostaju bez miliona! Kastiljo se vraća u Šahtjor, evo kako to utiče na klub iz Humske
Partizan

Crno-beli zbog smene Duljaja ostaju bez miliona! Kastiljo se vraća u Šahtjor, evo kako to utiče na klub iz Humske

Partizan će zbog smene Igora Duljaja sasvim izvesno ostati bez miliona! Kako prenosi poznata Instagram stranica "Pbg.news", ukrajinski fudbalski klub Šahtjor iz Donjecka u Humsku je poslao zvaničan zahtev da se po završetku sezone ekvadorski vezista Denil Kastiljo (20) vrati među popularne "rudare", što znači da raniji dogovor između ova dva kluba definitivno propada!

02.05.2024

16:29

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija