• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/N. Š.

11.11.2022

12:07

UHAPŠEN MUŽ TAMARE ĐURIĆ! U velikoj akciji policije na Vračaru jutros priveden i Nikola Kačarević!

HIT dodatak/informer

Estrada

UHAPŠEN MUŽ TAMARE ĐURIĆ! U velikoj akciji policije na Vračaru jutros priveden i Nikola Kačarević!

Podeli vest

Suprug Tamare Đurić, poznate starlete, uhapšen je jutros u velikoj akciji policije na Vračaru u kojoj je privedeno čak 17 osoba koje su deo grupe formirane od strane vođe "Kavčana" Radoja Zvicera

Nikola Kačarević priveden je sa još 16 osoba na "Vračaru" pod sumnjom da čini grupu takozvanih Radojevih "Vračaraca". 

Foto: G. T.

Venčali se 2021. godine u Hramu Svetog Save... Nikola i Tamara

Kako saznajemo planirali su i napade na najviše državne funkcionere Srbije.

Akcijom je rukovodio ministar Bratislav Gašić.

Policijski službenici pretresli su preko 50 lokacija i više putničkih motornih vozila.

Članovi kriminalne organizovane grupe „Vračarci“ sumnjiče se da su izvršili tri krivična dela „teško ubistvo“ i pet krivičnih dela „teško ubistvo u pokušaju“ na teritoriji Beograda.

Foto: Antonio Ahel/ATA Images

Oduzeto je više komada vatrenog oružja, kao i veća količina novca, nekoliko luksuznih automobila i kriptovanih telefona.

Inače, pre dva dana polcija je ispitala Kačarevića koji je bio prijatelj sa pokojnim Aleksandrom Šarcem ubijenim u Tržnom centru Ušće 17. oktobra 2020. godine. Kačarevića je u svom svedočenju kao osobu koja je Šarca namamila u Tržni centar naveo Srđan Lalić. A Tamarin suprug je jutros uhapšen sa grupom Vračaraca. 

Nedavno je čak starleta izjavila i da se od Nikole razvela, ali je izgleda došlo do pomirenja, te se Tamara o krahu braka više nije oglašavala. 

Pokušali smo da dođemo do komentara Tamare Đurić, ali se ona do objavljivanja teksta nije javljala na telefon.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
kartel Vučić

pre 1 godinu

https://informer.rs/dzet-set/estrada/708268/informer-rodjendan-estrada-tamara-djuric

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!
Društvo

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!

Anđela Ikodinović iz Čačka, koja je student treće godine Pravnog fakulteta u Beogradu, oglasila se danas prvi put gde je javno podelila kroz šta je sve prošla lečeći se na "Beomedikus" klinici. Njoj su intervenciju izveli lekar opšte prakse i kozmetičar, za koga se potom ispostavilo da ima diplomu srednje Trgovačke škole. Zbog komplikacija koje su usledile, morala je na hitnu operaciju.

20.04.2024

16:26

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija