• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. Šević

30.08.2022

15:25

TAMARU ĐURIĆ NAPAO SUPRUG! Starleta prijavila muža zbog nasilja u porodici

printscreen

Estrada

TAMARU ĐURIĆ NAPAO SUPRUG! Starleta prijavila muža zbog nasilja u porodici

Podeli vest

Starleta Tamara Đurić (33) pozvala je jutros policiju i prijavila da joj je suprug Nikola Kačarević (36) nakon svađe udario dva šamara! Incident se navodno dogodio u njihovom stanu na Vračaru i to nakon žestoke rasprave

Prema nezvaničnim saznanjima Informera poznata starleta je nakon sukoba sa suprugom odmah uzela telefon u ruke, pozvala policiju i prijavila napad. Policijska patrola sa Vračara odmah je otišla na adresu poznatog para i zatekla supružnike u klinču.

- Tamara je policajcima rekla da joj je suprug udario dva šamara. Ona nije imala vidljivih povreda na licu i nije zatražila lekarsku pomoć. Policajci su u svojstvu građanina odveli njenog muža u prostorije policijske stanice na Vračaru gde je i saslušan - kaže izvor Informera iz istrage.

Prema njegovim rečima Kačarević je ispričao kako je njega Tamara nakon svađe napala i ogrebala, a da se on samo branio tako što ju je odgurnuo od sebe. Izjavu povodom ovog incidenta u prostorijama policijske stanice dala je i Tamara Đurić.

Nakon saslušanja supružnika obavešteno je Prvo osnovno javno tužilaštvo kao i nadležni Centar za socijalni rad. Motiv sukoba poznatog bračnog para utvrdiće istraga.

Podsetimo Tamara i njen suprug imaju jednogodišnju ćerku Tamaru. Oni su se venčali 23. oktobra 2021. u Hramu Svetog Save, ali već neko vreme žive razdvojeno. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Pera

pre 1 godinu

kako ima srca majlka dzeksona da bije .. joooj .. kako mi zao ..

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija