• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer/D. I.

18.11.2022

16:46

REPER TRAŽI LJUBAV PREKO INTERNETA! MC Stojan otvorio profil na mreži za upoznavanje!

Printscreen/You Tube

Estrada

REPER TRAŽI LJUBAV PREKO INTERNETA! MC Stojan otvorio profil na mreži za upoznavanje!

Podeli vest

Iako mnogo radi i zarađuje brdo para, reper Marko Stojković poznatiji pod nadimkom MC Stojan nema baš sve. Reper je nedavno otvorio profil na popularnoj mreži za upoznavanje jer, po svoj prilici, nema sreće u ljubavi

MC Stojan izgleda je samo u spotovima okružen devojkama, a u realnom životu primoran je da ljubav potraži preko mreža za upoznavanje.

Foto: Informer DN

Traži devojku preko neta... MC Stojan

Reper ne govori često o svojoj intimi, te je iz tog razloga njegov ljubavni život pod velom tajne. Više puta je u prošlosti isticao da je okupiran karijerom, a da mu je emotivni život u drugom planu.

Foto: Tinder prntscreen

MC Stojan nedavno otvorio profil na Tinderu

U opisu svog profila je napisao da je pevač i producent koji živi na relaciji Beograd-Minhen, a jednom rečenicom je opisao svoj stav prema ženama.

- Žena je kao sena: ako trčiš za njom, izmiče se, ako trčiš pred njom, trči za tobom.

U medijima se pojavila i izjava devojke koja se putem ove mreže dopisivala s MC Stojanom, a koja tvrdi da je reper slao nepristojne poruke:

- Počeli smo da se dopisujemo odmah nakon što smo se zapratili. Rekao mi je da bismo mogli da se vidimo kad sledeći put dođe na nastup u mom gradu. Bilo je svakakvih poruka, i ne toliko pristojnih. Da budem iskrena, to mi se uopšte nije dopalo, pa sam zbog toga i izbegavala viđenje. Prošlo je nekoliko dana od našeg poslednjeg kontakta, a on me je onda iz vedra neba odmečovao iliti otpratio. Nažalost, Tinder funkcioniše na tom principu, da kada nekog otpratiš sa te mreže poruke nestaju i u potpunosti se brišu, a profil te osobe nestaje - kaže devojka.

Inače, kao što se može primetiti iz priloženog, reper ima verifikovan profil, što govori da nije lažnjak u pitanju. Tinder je aplikacija koja pored traženja srodne duše služi korisnicima i za neke opuštenije varijante.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

NE ZNAM DA LI JE ANA BILA PIJANA, VENČALI SMO SE JER SMO BILI POPILI! Rasta šokirao izjavama o Nikolićevoj, posle ovoga pevačica će pobesneti! (VIDEO)
Estrada

NE ZNAM DA LI JE ANA BILA PIJANA, VENČALI SMO SE JER SMO BILI POPILI! Rasta šokirao izjavama o Nikolićevoj, posle ovoga pevačica će pobesneti! (VIDEO)

Reper Stefan Đurić Rasta danas je promovisao novu pesmu "Orlovi lete preko sveta" koja je posvećena našoj fudbalskoj reprezentaciji koja će 20. novembra zaigrati u Kataru, ali je ipak glavna tema bio reperov privatni život. Usred skandala sa njegovom bivšom suprugom Anom Nikolić koja je najavila video uključenje u kom će objasniti kakav je on "veliki otac", reper se oglasio i iskreno komentarisao

09.11.2022

13:12

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Kakva uvertira za PSŽ: Lajpcig demolirao Borusiju, Bajern preživeo!
Fudbal

Kakva uvertira za PSŽ: Lajpcig demolirao Borusiju, Bajern preživeo!

Ekipa Borusije iz Dortmunda ubedljivo je savladana na gostovanju Lajpcigu sa 4:1 u 31. kolu Bundeslige, pa je pitanje kako će ovaj poraz uticati na "milionere" pred njihov okršaj sa Pariz Sen Žermenom u polufinalu Lige šampiona 01. maja. Bajern je ostvario tešku pobedu nad Ajntrahtom od 2:1, a sa tri boda izvukli su se Volfsburg i Verder Bremen.

27.04.2024

18:55

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija