• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.S.

28.11.2022

15:36

SVI DETALJI O RADI I HARISU! Sada je sve jasno, on je otkrio sve o raskidu!

printscreen

Estrada

SVI DETALJI O RADI I HARISU! Sada je sve jasno, on je otkrio sve o raskidu!

Podeli vest

Nedavno je kao bomba u domaćim medijima odjeknula vest da je popularni estradni par, Radmila Rada Manojlović i Haris Berković više nisu zajedno i da su stavili tačku na ljubavni odnos.

Naime, tim povodom popularna pevačica se oglasila na svom Instagramu, gde je otkrila da je njihova veza gotova, a Haris je ostao uzdržan i nije želeo da daje izjave.

Foto: printscreen

Rada i Haris

Nakon toga Berkovićev menadžer Haris Halać, otkrio je da njih dvoje već dugo nisu zajedno, ali da pevač nije našao novu devojku, kako tvrde mnogi.

Foto: Youtube printscreeen/Rada Manojlovic

Rada i Haris

- Istina je da nema ništa više sa Radom Manojkolović , ali nema ni novu devojku. Slobodan je. Njih dvoje su raskinuli odavno, tako da se već navikao na to. Radi i uživa sa svojom porodicom u Gradačacu - rekao je Harisov menadžer.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija