• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

05.12.2022

13:34

BUBA KORELI POSTAJE OTAC? Snimak njegove devojke pokrenuo lavinu komentara, TRUDNA JE? (VIDEO)

printscreen instagram

Estrada

BUBA KORELI POSTAJE OTAC? Snimak njegove devojke pokrenuo lavinu komentara, TRUDNA JE? (VIDEO)

Podeli vest

Bosanski reper Buba Koreli godinama je bio u paralelnoj vezi sa Jasminom Đuderijom i Petrom Cupan, a sudeći po komentarima romansa sa Petrom je okončana pre nekoliko dana.

Mediji su brujali o razlozima, a jedan komentar je svima privukao pažnju.

Naime, snimak sa Tik-toka i komentar na koji je odgovorila lepa Jaca otkrio je pravu istinu – svoju ljubav će krunisati bebom.

@znamstasiradila Replying to @S h e i l a ? ♬ original sound - .

Jasmina je navodno trudna, a budući da je reagovala isključivo na taj komentar, vest je gotovo sigurna.

Ostaje nam da vidimo šta će se dešavati u narednom periodu, a nema sumnje da bi vest o trudnoći svakako obradovala repera Bubu Korelija i njegovu lepu izabranicu.

BONUS VIDEO: 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija