• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.S.

12.12.2022

17:04

KNEZ OTKRIO SVE DETALJE O SOLO KARIJERI NJEGOVE MEZIMICE!

Estrada

KNEZ OTKRIO SVE DETALJE O SOLO KARIJERI NJEGOVE MEZIMICE!

Podeli vest

Popularni pevač, Nenad Knežević Knez održao je pre nekoliko večeri pravi spektakl u jednom beogradskom restoranu gde je i pevao, ali i kuvao, pa se dotako solo karijere njegove ćerke.

Naime, njegova mezimica Ksenija Knežević  je napustala popularnu žensku grupu  "Hurricane" i upustila se samostalno u estradne vode, pa je ponosni tata otkrio kako gleda na odluku svoje mezimice.

Foto: Public

Nenad Knežević Knež

- Sad je lakše, probila je led, na početku je imala bojazan kako će sama, navikla je da Sanja i Ivana budu pored nje. Na njenom prvom nastupu u Podgorici sam ja bio pored nje da je podržim, kad je izašla na binu izgledala je kao prava diva, bilo je sjajno. Nema razloga da upada u paniku jer je sama na bini, to će brzo doći na svoje mesto i tako je i bilo. Možda ćemo za moj veliki hit "Da l' si ikad mene volela" napraviti novu verziju, voleo bih da ona bude sa mnom u toj novoj verziji, a voleo bih da napravimo i neku novu pesmu - ispričao je Knez.

Foto: facebook

Nenad Knežević Knež i Ksenija

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija