• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

18.12.2022

17:38

UHODILA SAM, KUCALA SAM LJUDIMA NA VRATA NOĆU... Anabela priznala kako se ponašala prema voljenoj osobi!

Aleksandar Jovanović Cile

Estrada

UHODILA SAM, KUCALA SAM LJUDIMA NA VRATA NOĆU... Anabela priznala kako se ponašala prema voljenoj osobi!

Podeli vest

Anabela Atijas, bila je jedna od gostiju emisije "Premijera - vikend specijal" i porazgovarala o ljubavi, suzama, ali i protekloj godini

Anabela je u samom startu otkrila da li je zadovoljna godinom koja uskoro prolazi, ali i priznala kako stoje stvari na ljubavnom planu.

- Prezadovoljna sam prethodnom godinom, neka tako ostane. Kod mene je uvek na prvom mestu zdravlje, a što se tiče ljubavi, taman sam tu gde treba. Kada se namesti da te ništa ne čačne, onda je to prava stvar. Mnogo puta sam plakala zbog ljubavi, bilo je velikih turbulencija, ali suze su okej - rekla je Anabela.

Anabela je otkrila kako se oseća Luna nakon svih nemilih događaja koji su je zadesili u prethodnom periodu.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Anabela Atijas

- Uživa i odmara, onako kako je zaslužila. Trenutno je ta euforija, Nova godina, održavamo tu tradiciju sa poklonima, dolazi nam Deda Mraz... Mnogo lepih stvari nas čeka! Ova godina je bila teška za Lunu, ove godine je imala svega u biografiji, ali se nadam da će on Nove godine sve biti bolje! - navela je pevačica.

Pevačica se pohvalila polanovima za budućnost i priznala na koji način će obradovati svoju vernu publiku.

- Snimila sam pesmu sa kojom se ponosim, pokušala sam malo da se prilagodim trendovima, ali ne previše! Pesma se zove "U januaru", a i izaći će u januaru. Svi kažu da će da se lome čaše uz nju, tako da ako bude tako, ja sam prezadovoljna! Ovo je nešto novo, nešto što mi leži. Poželela sam jednu ovakvu pesmu i ostavio mi se san... Dado Polumenta mi peva prateće vokale, obožavam njegovu emociju - nasmejano je rekla Anabela.

Takođe, otkrila je i kako će provesti praznike i gde će biti za najluđu noć.

Foto: ATA Images

Anabela Đogani

- U Skoplju ću biti za Novu godinu i jedva čekam! Oko praznika nastupam i presrećna sam! Meni je sve ovo ovako, stepenik po stepenik, odlično i penjem se tamo gde treba da budem - izjavila je Anabela.

Na samom kraju, Anabela je priznala da li je ikada uhodila svoju voljenu osobu.

- Jesam uhodila iskreno... Zato ne treba previše da se kopa i čačka, jer se uvek nešto pronađe... Nisam bila ekstremna u svemu, ali sam proveravala recimo, gde je i sa kim... Naravno, nikada nije bio tamo gde je trebalo. Kucala sam ljudima na vrata noću, svega je tu bilo - otkrila je Anabela.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

Popović: Nastavićemo da jačamo vladavinu prava!
Politika

Popović: Nastavićemo da jačamo vladavinu prava!

Ministarka pravde Maja Popović istakla je danas da će nastaviti sa jačanjem vladavine prava i povećanjem efikasnosti pravosuđa kako bi građani mogli da zaštite svoja prava u sudskim postupcima u razumnom roku.

30.04.2024

15:42

Dodik: U SBUN će se večeras čuti istina i činjenice!
Politika

Dodik: U SBUN će se večeras čuti istina i činjenice!

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas da će srpski član Predsedništva BiH Željka Cvijanović u obraćanju na sednici Saveta bezbednosti UN izneti istinu i činjenice koje ne žele da čuju samo oni koji ruše dejtonsku BiH.

30.04.2024

15:41

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...
Fudbal

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...

Upoznao sam mnogo uspešnih ljudi iz različitih oblasti, od američkih predsednika, preko biznismena, do najvećih fudbalera svih vremena i mogao bih danima da pričam o raznim dogodovštinama s njima, kaže u intervjuu za Informer jedan od najuspešnijih srpskih biznismena Milan Mandarić.

30.04.2024

09:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija