• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo/Informer/D.S.

01.03.2024

16:23

"Mogla sam da poginem...": Nina Đogani imala saobraćajku, pa odlučila da jučerašnji datum slavi kao drugi rođendan?!

ATA Images

Estrada

"Mogla sam da poginem...": Nina Đogani imala saobraćajku, pa odlučila da jučerašnji datum slavi kao drugi rođendan?!

Podeli vest

Nina Đogani, ćerka pevačice Anabele Atijas i Gagija Đoganija, sinoć je imala saobraćajku, u kojoj je zadobila lakše telesne povrede.

Nina, koja je javnosti poznata kao ćerka poznatih densera i sestra pevačice Lune Đogani, juče je imala saobraćajnu nesreću, te završila u Urgentnom centru gde su joj nakon brojnih pregleda ustanovili minimalne povrede.

Foto: ATA Images

 

- Nina je dobro. Kod kuće je sa porodicom. Čim je došla iz bolnice rekla je da će ovaj dan slaviti kao drugi rođendan. Na licu mesta nezgode su joj rekli da ju je sam Bog sačuvao da se ne završi kobno, pa ide po kući i govori "Mogla sam da poginem, volim vas najviše". Dobro se uplašila i srećna je što su povrede minimalne - rekao je izvor blizak Đoganijevoj.

 

Podsetimo, njena majka, Anabela Atijas, oglasila se nakon saobraćajke koju je imala njena mlađa ćerka i tom prikom otkrila više detalja o njenim povredama.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

- Tačno je, evo nas u Urgentnom centru. Na auto-putu zakočila je i naglo udarila. Nema velikih povreda. Trenutno joj snimaju vrat, malo je povredila ruku, ugruvana je - rekla je Anabela za "Blic".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija