• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: GrandOnline/Informer/D.S.

15.01.2023

14:30

MENJALI BOJU KOŽE, JELI NATOPLJENU VATU, UBRIZGAVALI KRV... Ovo su NAJBIZARNIJE metode ulepšavanja kojima su se podvrgli poznati!

printscreen

Estrada

MENJALI BOJU KOŽE, JELI NATOPLJENU VATU, UBRIZGAVALI KRV... Ovo su NAJBIZARNIJE metode ulepšavanja kojima su se podvrgli poznati!

Podeli vest

Skoro svako koje prisutan u medijima susreće se sa pritiskom da mora da izgleda savršeno, a neki su u želji da pobede starost i zasene lepotom odlučili da se podvrgnu raznim metodama kako bi dostigli cilj, iako neke od njih zvuče bizarno

Veoma često se poznate ličnosti, nezadovoljne svojim fizičkim izgledom, podvrgnu estetskim korekcijama ili pak, mnogim tretmanima koji ih čine mlađim.

Foto: APfoto

Majkl Džekson

Jedan od najpoznatijih pevača svih vremena, pokojni Majkl Džekson, rekorder je kada su ovakvi zahvati u pitanju. "Kralj popa" imao je čak sto estetskih korekcija, a prvi put je otišao "pod nož" 1979. godine. Najbizarniji zahvat koji je uradio bio je izbeljivanje kože.

Pevačica Ana Nikolić važi za fatalnu ženu od kada se pojavila na javnoj sceni, a pohvalila se da je za mladalački izgled njene kože lica zadužena njena sopstvena krv koju redovno ubrizgava u lice.

Foto: Printscreen/instagram

Sve za lepotu... Ana Nikolić....

Ona nije jedina koja na javnoj sceni pribegava ovoj terapiji poznatoj kao PRP tretman podmlađivanja vlastotom krvnom plazmom.

Ovom tretmanu podvrgle su se i Suzana Mančić, Lepa Brena, ali i najpoznatija starleta na svetu, Kim Kardašijan.

Mnoge poznate ličnosti iz sveta muzike, sporta, glume i ostalih sfera isprobale su tretman poznat kao „hidžama“ koji predstavlja metodu lokalnog puštanja krvi kako bi na taj način eliminisali toksični sadržaj potkožnog tkiva.

Ljupka Stević ceo proces objavila je na Instagram profilu i dok je jedan deo njenih pratilaca veoma zaiteresovala ova metoda, drugi su bili zgroženi.

Foto: Printscreen/instagram

Ljupka Stević, pevačica

Posle brojnih skandala koji su ga zadesili, pevač Darko Lazić rešio je da se podvrgne intervenciji, kojom su pre njega, mnoge poznate ličnosti pokušale da reše problem sa zavisnosti. On je promenio krv u Švajcarskoj, a kako se pričalo i navodilo, za ovu intervenciju izdvojio je 25.000 evra.

U borbi sa kilogramima pozante ličnosti pribegavaju raznim metodama i estetskim zahvatima, a mnoge menekenke korister bizarnu dijetu kako se ne bi ugojile – jedu vatu natopljenu sokom.

Kako bi se rešili viška kilograma Tanja Savić, Ana Nikolić, Stoja, Toni Cetinski i mnogi drugi podvrgli su se usisavanju sala na određenoj regiji, a Danijela Vranić je uradila liposukciju celog tela zbog čega je na operacionom stolu provela čak sedam sati.

Sa druge strane, oni malo hrabriji zbog kilaže su išli i pod nož kako bi „podrezali“ želudac. Želudac su smanjili Indira Aradinović Indi, Darko Lazić čiji je otac Milan preminuo nakon ove operacije, dok je njegov kolega Sloba Vasić ugradio balon u želudac.

Foto: ATA Images

Darko Lazić je dugo vodio borbu sa kilogramima...

Starlete Ana Korać, Tamara Đurić i pevačica Mina Kostić neke su od dama koje su odstranile takozvana slobodna rebra kao bi drastično smanjile obim struka. Mina je inače stavila silikone u listove, usne, pa čak i mišiće na rukama.

Foto: HIT dodatak/informer

Tamara Đurić je smanjila nos, povećala grudi, a zbog problema zadnjicom je umalo izgubila život

Kako bi njihove obline bile što privlačnije Neda Ukraden i Svetlana Ceca Ražnatović ugradile su silikoske implante u zadnjice, dok su Maja Berović i starleta Tamara Đurić u zadnjice ubrizgavale filere, a zbog alergijske reakcije „kraljici silikona“ život je visio o koncu.

BONUS VIDEO:

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija