• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

21.01.2023

09:13

DA TI SE OKRENE ŽELUDAC... Darko Filipović zgrozio pratioce izborom hrane, pevaču se izgleda ništa ne gadi! (VIDEO)

Estrada

DA TI SE OKRENE ŽELUDAC... Darko Filipović zgrozio pratioce izborom hrane, pevaču se izgleda ništa ne gadi! (VIDEO)

Podeli vest

Pevač Darko Filipović je otputovao na Tajland i isprobao narodnu kuhinju koja podrazumeva - prženog kraljevskog škorpiona!

Darko s vremena na vreme iznenadi pratioce na društvenim mrežama smešnim klipovima iz svakodnevnog života, ali je ovog puta izabrao da šokira pratioce tako što je pojeo škorpiju!

Prvi put u životu ću da probam pravu škorpiju - najavio je pevač nakon čega je zagrizao zglavkara na štapiću kojeg je prethodno umočio u sos.  

I dok su pojedini ocenili njegov potez kao hrabar, većina mu je poručila da im se od njegovog klipa okrenuo želudac, a kako je sve ovo izgledalo možete pogledati u videu iznad.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
voja

pre 1 godinu

ma dobro je kada se neokrene zeludac od prasetine i rostiljskog mesa,kakvi bedni novinari i naslov.pasvaka drzava ima neki svoj specijalitet i raznovrsni izbor hrane ,ali zato bolje i duze zive od nas srb koji jedemo previse testeninu i rostilj

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija