• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/A.A

23.01.2023

18:15

HVALI SE DIPLOMOM VRHUNSKOG STUDENTA! Ovo je PRAVI PROSEK Jovane Jeremić sa Pravnog fakulteta, evo kakva je PRAVNICA!

Youtube printscreeen/Marko Djoković

Estrada

HVALI SE DIPLOMOM VRHUNSKOG STUDENTA! Ovo je PRAVI PROSEK Jovane Jeremić sa Pravnog fakulteta, evo kakva je PRAVNICA!

Podeli vest

Voditeljka Jovana Jeremić danas je jedna od najuspešnijih TV lica naše zemlje o kojoj se svakodnevno piše u medijima. Otkazom na "Happy" televiziji i prelaskom na "Pink" postala je najkomentarisanija javna ličnost.

Jovana je svoju karijeru nastavila na Pink televiziji gde je i više nego uspešna i sa svojim jutarnjim programom najgledanija u zemlji.

Ona je jednom prilikom za "Blic" prokometarisala otkaz, a onda i svoje školovanje. Pokazala je svoje diplome sa osnovnih i master studija na Pravnom Fakultetu Univerziteta u Beogradu.

Foto: printscreen

Naime, voditeljka je završila osnovne studije u roku, a na Pravnom fakultetu postigla je ogroman uspeh. Ona je ovaj stepen studija završila sa prosekom 9.34, a master studije, koje je završila 2014. godine završila je sa prosekom 9.25.

- Koliko uspomena bude ove diplome, koliko je suza, bubuljica i znojenja bilo- rekla je tada voditeljka dok je pokazivala svoju diplomu sa osnovnih studija.

Foto: printscreen

Diploma Jovane Jeremić

Ipak, njen visok prosek je ne vadi iz nesvakidašnjih situacija u koje sama upada ponekad, pa je šokirala sve kada je izjavila da se oseća kao Don Kihot:

- Osećam se kao lik iz "Don Kihota", onaj koji se bori protiv vetrenjača.

Ona razume Kihota, a i sama se bori protiv vetrenjača, jer nju svakako ne vole kvazi-intelektualci:

- Volim da nerviram kvazi intelektualce jer oni imaju diplome sa privatnih fakulteta i sramota ih je da to kažu. Ja sam prva koja maše diplomom državnog fakulteta i mahaću do smrti, mahali bi i oni kad bi imali sa čim. U tome je problem, ne maše se sa privatnim fakultetom, nego samo sa državnim - pričala je Jovana tada i sa diplomom u ruci dodala - od ovoga pada glava.

Jovana je naglasila i da je za nju obrazovanje važan kriterijum po kojem procenjuje ljude, pa da po njihovom odnosu prema studijama može zaključiti i kakvi su u poslu, prema ženama...

BONUS VIDEO: 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Oggie

pre 1 godinu

O bože! , "Onaj iz Don Kihota što ganja vetrenjače"!?? E moj pravni fakultete grada Beograda, kažeš 9 i nešto prosek??

Rade

pre 1 godinu

Jadna je škola koju si ti završila, deluje kao da si ispala iz kanalizacije???

Samosvesna građanka

pre 1 godinu

Jovana je naglasila i da je za nju obrazovanje važan kriterijum po kojem procenjuje ljude, pa da po njihovom odnosu prema studijama može zaključiti i kakvi su u poslu, prema ženama... To znači da su za nju svi oni koji nisu zvršili ništa drugo do samo osmogodišnju školu ili neki zanat malo vrede ili su čak bezvredni, a oni koji nisu završili fakultet su loši u poslu koji obavljaju i prema ženama se loše ponašaju. Stvarno su u pravu svi oni koji joj se u emisijama podsmevaju ili je ismevaju.

Miki

pre 1 godinu

Zašto se ne bavi pravom? Pametnica ne razume pravo u praksi.

Nadica

pre 1 godinu

Olosu,poklopi se ušima ,glupaco . Kakva bre diploma? Obrisi dupe sa njom, radiš rijaliti za debile kao što si i sama. Da si vredela, otvorila bi kancelariju, a ne bi se folirala po šit televizijama,izigravala nešto što nikada nećeš biti. Dolaze u emisiju sve isti ljudi,plaćaš I'm da dodju , nula si i to dupla !!!! Ružna si ko lopov,nosata,skraćena , nogu ko fudbaler,da sam muško ne bih te ni štapom takla. Skupi bolje pare da lecis ono mutavo autisticno dete,kretenko odvratna.

Nikola

pre 1 godinu

Pa da je prosla pord fakulteta nesto bi i naucila a ne ovako da glumi jednu budalu

ranko

pre 1 godinu

Tužno,bila je interesantna mesec dana.Da je valjala zdržao bi je Marić.Uvela je u studio Pink prostakluk,samoisticanje,primitivizam,nekulturu...A mislim da bi Željko Mitrović trebao da proćešlja celu ekipu,oronuli su komplet.Otpustiš sve i primiš neku novu zdravu i obrazovanu decu.Pogledajte samo infomativnu redakciju...srozali su se skroz.Vidi se po Zadruzi da su na izdisaju.Možda se sprema da proda Pink?

Xjdj

pre 1 godinu

Pravnica je nula s obzirom da osnovne stvari ne zna tako da prosek svaki streber može da nacije samo sedi i gruva ko lud a znanje je već nešto drugo!! Kao voditeljka takođe uzas

Burazer

pre 1 godinu

Kako je jadna i antipaticna. Njoj je debelo potrebna strucna pomoc.

Domenika

pre 1 godinu

Gospode Bože , gađaj , al ovaj put budi precizan !

Pop

pre 1 godinu

Не разумем зашто неко маше са дипломом и мастером а не ради у својој бранши. Као када магистар у медицини ради у ковачници и прави мачеве и ножеве. Онај ко има факултетско образовање и који не користи то образовање за живота нема потребе да се доказује да је факултетски образован. Појединци у свом животном искуству могу бити и изнад ових који машу са факултетским дипломама. Колико их има који су их купили то још нисмо открили.

Pera

pre 1 godinu

Jovana je jedina koja ima diplomu državnog fakulteta. Jovana je jedina koja je bila vukovac. Jovana je jedina koja ima master. Jovana je jedina koja je uopšte išla u školu. Koji je vama kurac sa Jovanom? Žena ne bre bolesna. Neka maše kući tati i mami diplomom da je dobar pravnik nebi radila kao dvorska luda u dvoru Željka Mitrovića nego bi bila advokat ili sudija. Oslobodite nas ove budale.

Nn

pre 1 godinu

Ovom diplomom treba dobro da se pozabave drzavne institucije....Proveriti...

Perica

pre 1 godinu

Gospođici još nije jasna razlika između akademskog građanina i intelektualca, očigledno je da joj nedostaje nešto nedostaje. ?

Suzana

pre 1 godinu

Kada se cerka mojih prijatelja, a koja je zavrsila pravni sa prosekom 9,50,udala za Nemca,nisu joj priznali ni Engleski jezik.Dekan joj je objasnio da to nema veze sa pravnim naukama.Sve je morala ponovo i sada radi u drzavnoj sluzbi,vrlo uspesno.A,Jovana se razume u pravo kao Marica u .....

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija