• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer/D. I.

24.01.2023

13:57

DISKRECIJO, BAVIŠ SE NELEGALNIM POSLOM! Maca i Jelena Maćić se posvađale usred emisije!

Prntscreen

Estrada

DISKRECIJO, BAVIŠ SE NELEGALNIM POSLOM! Maca i Jelena Maćić se posvađale usred emisije!

Podeli vest

Nekadašnja rijaliti učesnica Maca Diskrecija tokom gostovanja u jednoj emisiji ušla je u okršaj sa šminkerkom Jelenom Maćić koja je tvrdila da se bivša zadrugarka bavi najstarijim zanatom što je nelegalno.

Tema emisije su bili saloni za masažu iza kojih se često krije lanac prostitucije, a Maca i Jelena su govorile o ovome kada je došlo do rasprave.

Foto: Printscreen/Tik Tok

Maca tvrdi da se ne bavi nelegalnim radnjama...

Jelena se u emisiju uključila putem video poziva, te poručila voditeljki da porazgovara sa Macom Diskrecijom tvrdeći da je "ona ekspert". Maca je izjavila da ona ne osuđuje žene koje se bave najstarijim zanatom:

- Ja sve to pratim. Neću da osuđujem žene koje to rade. Uvek sretnem te žene koje su spremne da rode decu zarad alimentacije, ali njihovi muževi mene prate- komentarisala je Diskrecija.

Foto: printscreen

Napala Diskreciju... Jelena Maćić

Kasnije je iznela i stav o legalizovanju prostitucije:

- Mislim da ne treba da bude legalizovana. Treba zbog zdravlja, ali ne treba, jer ima drugih zanimanja kojima mogu da se bave... Nisu krive radnice, krivi su ti što dolaze. To su napaćeni muževi, koje žene, očajne domaćice teraju iz kuće da se izmasiraju, pa ako dobiju još nešto... Muškarci traže susrete, a kada traže susrete ložim ih i lažem, a sve se zasniva na kameri i na tome. Ja volim da se snimam, ali biram sa kime se snimam. Uglavnom tražim određenu visinu muškarca, centrimetažu, pa se sprdam na mrežama kako 90 odsto njih ne odgovara kriterijumima. Nije lako naći prave muškarce i uživati u ovome. Tražim da urade nalaze na HIV, HPV i hepatitis C, zato što se ja s tim dečkom nađem uživo i neko drugi to gleda. To je modeling, web cam- izjavila je Maca Diskrecija, a onda se umešala Jelena Maćić.

- Ukoliko se takva masaža završava oralnim putem, to je krivično delo. Šta ako se radi isključivo i samo o ručnoj masaži, to nije krivično delo?- nasmejala se šminkerka, a ova joj je odgovorila: - Dovoljno mi je da vidim kako izgleda, sve mi je jasno. Ne volim da komentarišem ljudsku zlobu, to je uvek prisutno u mom poslu- kazala je Maca.

Tada je došlo do svađe između Mace i Jelene, kada joj je šminkerka rekla:

- Ti se baviš nelegalnim poslom, Diskrecijo- a ova joj odgovorila:

- Hoćeš da te zaposlim kod mene?- i naglasila da joj je bavljenje ovim samo hobi.

- Više se snimam besplatno za svoje fanove, volim da me prate. Ja to kačim besplatno, jednostavno volim to, da budem meta interesovanja. U javnosti sam od 2015. godine. Ne može ona da kaže da je to nelegalno, nije ona u situaciji da to kaže- poručila je Maca Diskrecija.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija