• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer/D. I.

21.02.2023

14:08

SLOBA NIJE MOGAO DA PRISUSTVUJE POROĐAJU, NAŠLI SU MU BAKTERIJU! Pevačeva tašta otkrila sve detalje iz porodilišta!

Instagram

Estrada

SLOBA NIJE MOGAO DA PRISUSTVUJE POROĐAJU, NAŠLI SU MU BAKTERIJU! Pevačeva tašta otkrila sve detalje iz porodilišta!

Podeli vest

Pevač Sloba Radanović i njegova supruga Jelena danas su postali roditelji zdravog dečaka, a pevačeva tašta Beba opisala je sve detalje iz porodilišta, pa i to da je novopečeni tata imao želju da prisustvuje rođenju sina, ali da nije mogao.

Jelenina majka, Beba, sve vreme je bila u porodilištu uz zeta čekajući lepe vesti o tome da je ponovo postala baka, a najpre je onjasnila zbog čega su se Sloba i Jelena odlučili za ime Damjan:

Foto: printscreen instagram

Presrećni roditelji... Jelena i Sloba

- Divno se osećam. Prvo je bila velika strepnja i uzbuđenje, a onda sreća, olakšanje i radost. Unuk se zove Damjan. To su Jeca i Sloba jer često posećuju manastire i po manastiru na Kosovu i Metohiji svetog Kozme i Damjana rešili da njihovo prvo dete dobije ime - kaže ona.

Jelenina majka tvrdi da je beba isti otac.

- Videla sam fotografiju bebe. Isti je tata. Dobio je najviše oceneod lekara - deset od deset. Ima 3,290 grama. Mama se oseća odlično, sve je lepo prošlo. Craski rez je u putanju. Bila je budna, svesna i videla je odmah bebu. Smeje se i srećna je što je ponovo postala mama. Sloba takođe ne skida osmeh sa lica, trebalo je da prisustvuje porođaju, ali pošto su mu našli baketiju u nosu su za svaki slučaj su odustali. Ja sam bila sa zetom i čekala lepe vesti. Mnogo je srećan i ljudi ga samo zovu da čestitaju - kaže Beba.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ja

pre 1 godinu

Koga briga za ovog preljubnika i nacionalistickog prasca koji se druzi sa krimosima.

vexy

pre 1 godinu

strašna stvar,hoćete već jednom prestati da pišete i objavljujete informacije o nebitnoj ženi i njenim kretanjima,ponašanju,delima i sl

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija