• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/A.S.

24.04.2023

19:41

DVE NEDELJE PRED SMRT OTKRIO MU JE SVOJU NAJVEĆU ŽELJU! Voditelj obelodanio detalje razgovora sa Vidićem: Nije se žalio da je loše

printscreen

Estrada

DVE NEDELJE PRED SMRT OTKRIO MU JE SVOJU NAJVEĆU ŽELJU! Voditelj obelodanio detalje razgovora sa Vidićem: Nije se žalio da je loše

Podeli vest

Voditelj Ivan Gajić otkrio je da se čuo pre dve nedelje sa Sašom Vidićem koji je priznao da mu je jedina želja da proda stan u Beogradu i preseli se u Hrvatsku, što nažalost nije dočekao jer je danas iznenada preminuo u svojoj 52. godini.

Poznati modni kreator, Saša Vidić, danas je iznenada preminuo u 52. godini u KBC Bežanijska kosa gde je hitno primljen jer mu se zdravstveno stanje naglo pogoršalo. 

Komšije tvrde da ga dugo nisu videle u javnosti i da je već neko vreme bio u jako lošem stanju.

Foto: printscreen

Saša Vidić

Tokom emisije "Puls Srbije", voditelj Ivan Gajić je otkrio da je pre dve nedelje imao razgovor sa pokojnim dizajnerom povodom gostovanja u emisiji i da mu je tada otkrio svoju neostvarenu želju.

- Saša i ja smo se čuli pre jedno dve nedelje za "Divan šou". Imao sam ideju da on bude u njemu, pošto imamo deo gde ocenjujemo modne kombinacije naših javnih ličnosti. Nažalost do toga nije došlo. Ono što je sigurno ostala njegova neostvarena želja, baš mi je u tom razgovoru od pre dve nedelje otkrio - rekao je voditelj.

Foto: printscreen

Ivan Gajić

Ivan je tada ispričao da je Saša hteo da proda stan u Beogradu i preseli se u Hrvatsku, gde je želeo da razvije biznis. 

- Pričao mi je da planira da proda stan u Beogradu i da se preseli u Hrvatsku. Da tamo razvije biznis jer mu je bliža Italija, zbog posla i svega. Ništa mi se nije žalio da se oseća loše ili slično - rekao je voditelj.

Foto: printscreen

Saša Vidić

Podsetimo, srpski kreator i stilista Saša Vidić preminuo je u 52. godini u godini u KBC Bežanijska kosa, gde je primljen u teškom stanju, prema pisanjima medija, imao je početnu fazu sepse i bio je priključen na respirator.

Rođen je 1971. godine u selu Mlaka u Hvatskoj, živeo je jedno vreme u Banja Luci, da bi se potom preselio kod ujaka u Beograd, kada je pobegao od rata u Bosni kao izbeglo lice. U srpskoj prestonici izgradio je karijeru.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Suzana

pre 1 godinu

E, bas mi je zao sto se nisi preselio,oni bi te vrlo "rado primili".

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija